Mijn wieg stond op een goede steenworp afstand van de Efteling. Als kind kwam ik dan ook heel vaak in dit park. Het heeft een grote plek in mijn hart en ik heb er talloze mooie herinneringen opgedaan. Ik heb me voorgenomen om mijn zoon ook zulke mooie herinneringen te gunnen en hem regelmatig mee te nemen naar de Efteling. In 2017 namen we hem voor het eerst mee en dat was een groot succes! Als we weer gaan is een hotel in de omgeving van Kaatsheuvel wel reuze handig. Bijvoorbeeld in het GuestHouse Hotel, dichtbij het park!

Guesthouse hotel Kaatsheuvel lobby bregblogt.nl

GuestHouse Hotel opent in juni 2018

Op 7 juni 2018 opende GuestHouse Hotel haar deuren in Kaatsheuvel. Het hotel ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling. Zo kun je optimaal genieten van je bezoek, zonder dat je eerst nog in de auto moet zitten en met een beetje pech achteraan in de file belandt of helemaal aan het einde van de parkeerplaats moet parkeren.

Kamers

Het GuestHouse Hotel richt zich voornamelijk op bezoekers van de Efteling. De kamertypes zijn helemaal afgestemd op gezinnen en grotere gezelschappen.

Guesthouse hotel Kaatsheuvel 6 persoonsbed BunkHouseroom bregblogt.nl

In 18 Bunkhouse rooms vind je een uniek zespersoons familiebed! Geen gedoe meer met aparte kamers, als je gezin bijvoorbeeld wat groter is, maar gezellig allemaal samen op één kamer. Er zijn ook nog tien Bunkhouse rooms met een vierpersoonsbed.

Guesthouse hotel Kaatsheuvel GreenHouseroom bregblogt.nl

De 33 Greenhouse rooms zijn geschikt voor 1 tot 5 personen. Een comfortabel 2-persoonsbed en een stapelbed voor bijvoorbeeld de kinderen. Onder het stapelbed zit nog een extra bed verstopt. De kamer is dan ook ideaal als je er met vijf vrienden wilt verblijven.

Guesthouse hotel Kaatsheuvel 4 persoonsbed BunkHouseroom bregblogt.nl

Guesthouse hotel Kaatsheuvel FarmHouse room 4 personen bregblogt.nl

Verspreid over het hotel vind je nog eens 8 bijzondere kamers: de Farmhouse rooms. Deze luxe kamers, sommige zijn wel 30m2 groot, geven je alle ruimte voor een fijn verblijf.
Vier van deze Farmhouse rooms zijn speciaal ingericht voor minder valide bezoekers. Twee andere kamers hebben een fijne zithoek en bieden plaats aan 3 tot 6 personen. Tot slot zijn er nog twee Farmhouse rooms waar je met maar liefst 8 personen kunt slapen in twee grote vierpersoons stapelbedden!

Alle kamers zijn voorzien van een comfortabele badkamer met douche en toilet. Het hotel is helemaal ingericht op de snelle tijd waarin we leven. Zo kun je Netflixen op de interactieve TV en vind je naast je bed een oplaadstation voor je mobiele telefoon.

Faciliteiten

YOUR garden is de bijzondere daktuin van het hotel. Hier is voor iedere gast wel iets leuks te doen. Een boekje lezen op de loungebank? Lekker spelen in de zandbak? Of liever een potje tafeltennis? In YOUR garden is het allemaal mogelijk. Wat ik ontzettend leuk vind aan dit concept is dat het echt geschikt is voor alle leeftijden. Daarnaast heeft de daktuin ook nog eens een duurzame functie: er worden eigen groenten en kruiden verbouwd en het mosdak biedt extra isolatie voor de supermarkt die onder het hotel ligt.

Guesthouse hotel Kaatsheuvel YOURgarden bregblogt.nl

YOUR living is de woonkamer van het hotel. Je kunt vooraf online inchecken, zodat je vakantie direct begint bij binnenkomst. In YOUR living staan banken en tafels waar je jouw bezoek aan de Efteling kunt voorbereiden onder het genot van een drankje.

Guesthouse hotel Kaatsheuvel YOUR living bregblogt.nl

YOUR meeting bestaat uit een aantal sfeervol ingerichte ruimtes waar je kunt vergaderen, ontbijten of een feestje kunt vieren. Geen saaie vergaderzalen, maar multifunctionele en modern ingerichte ruimtes die volop mogelijkheden bieden.

Guesthouse hotel Kaatsheuvel YOUR meeting bregblogt.nl

Eten

Wie hotel zegt, denkt waarschijnlijk ook aan eten. Tenminste, ik wel! In dit hotel bij de Efteling koken ze op een bijzondere manier en net als op de daktuin wordt hier duurzaam gewerkt. Alle ingrediënten voor de menukaart komen van Albert Heijn en de missie is om verspilling tot een minimum te beperken. De keuken is open en je mag als gast een kijkje komen nemen, terwijl de koks bezig zijn. Ook geven ze je met alle liefde de recepten mee, zodat je de gerechten thuis nog eens na kunt maken. Als rasechte Bourgondiër gaat mijn hartje hier wel sneller van kloppen en ik kan dan ook niet wachten tot ik een keer met mijn neus boven het fornuis kan gaan hangen na een dagje Efteling! 😉

Arrangementen

Je kunt jouw bezoek aan de Efteling en je verblijf in GuestHouse Hotel perfect combineren in één van de vier arrangementen die ze aanbieden:

  • Efteling package small: 1 overnachting en 1 dag parkentree
  • Efteling package medium: 1 overnachting en 2 dagen parkentree
  • Efteling package large: 2 overnachtingen en 1 dag parkentree
  • Efteling package extra large: 2 overnachtingen en 2 dagen parkentree

De prijzen voor deze arrangementen kun je zien als je jouw gewenste verblijfsperiode invoert in de boekingsmodule op de website.

Verfrissend en bijzonder concept

Ik vind dit echt een heel gaaf concept. Vaak is het als gezin een hele opgave om een hotel te vinden waar je allemaal samen kunt slapen. Met deze grote kamers en inventieve slaapoplossingen is het GuestHouse Hotel een mix tussen een hotel en een vakantiehuisje. En dat het op een steenworp afstand van de Efteling ligt maakt het natuurlijk nog idealer. Ik weet zeker dat dit verfrissende en bijzondere concept veel enthousiaste gasten gaat ontvangen en daarna weer uitzwaait. Wij willen er in ieder geval zeker eens een kijkje gaan nemen bij ons volgende bezoekje aan de Efteling!

Wat vind jij van GuestHouse Hotel? En verblijf je liever in een hotel, een huisje of op een camping?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met GuestHouse Hotel. 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Het ziet er wel echt super gaaf uit! Wij wonen dichtbij genoeg zodat we niet per se een overnachting hoeven. Maar dit is wel erg gaaf.

  2. Pingback: Onze vakantieplannen voor 2018 - Breg Blogt

  3. Pingback: Uittip: dagje naar de Loonse en Drunense Duinen in Brabant - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.