Hieperdepiep hoera! Vandaag ben ik jarig en ik word VIER jaar! Daarom heb ik mama’s blog even gekaapt. Nou ja, zij doet alsof ik dat heb gedaan. Lees je mee wat ik allemaal ga doen voor mijn verjaardag?

Groot feest

Afgelopen weekend hadden papa en mama een groot feest voor mij geregeld. Het was echt supercool, want er was taart en chips en ik kreeg heel veel cadeautjes. Van papa en mama en oma heb ik een echte grote jongensfiets gekregen. Want ik ben nu een grote jongen. Heb ik al verteld dat ik nu ook naar de basisschool ga? Dan ben je echt groot dus. Er waren allemaal vrienden op mijn feest en dat vond ik heel leuk. Iedereen speelde met mij en de grote mensen stonden met elkaar te praten. Dat vind ik maar saai, maar ook wel fijn want dan bemoeien ze zich niet met ons. En we mochten zelf pizza’s versieren en opeten. Pizza is mijn lievelingseten, dus ik was daar heel blij mee! En vandaag komen mijn opa en oma nog om mijn verjaardag te vieren, want die konden er zondag niet bij zijn. Misschien krijg ik dan nóg een cadeautje en nog meer taart. Dat vind ik leuk!

Laurens vier jaar feest bregblogt.nl

De basisschool

Vandaag ga ik voor de eerste keer écht naar de basisschool. Die andere dagen waren meer om te oefenen, al deed ik gewoon alsof ik er meteen echt was. Ik vind het heel leuk op school en mijn juffen zijn lief. Ik heb twee juffen, dat is cool hè? Ik zit in de klas bij mijn vrienden, dat is heel leuk. Kunnen we samen spelen enzo. Mama doet soms nog een beetje raar, dan zegt ze dingen als: ‘Oh jochie, wat gaat het snel.’ en dan kijkt ze alsof ze gaat huilen. En dan denk ik: ‘Wat gaat er snel? Ik zit hier gewoon. Vast in jouw armen. Omdat je me wéér wil knuffelen.’ Maar dan laat ik haar maar even, dan is ze ook weer blij.

Brieven aan Laurens 16 bregblogt.nl

Dag kinderopvang!

Gisteren was ik voor het laatst op de opvang. Ik mocht trakteren en iedereen ging voor me zingen. Dat was heel leuk. Ik mocht ook een cadeautje uitkiezen. Ik vind het wel jammer dat ik daar niet meer ga spelen. Maar op de basisschool is het veel cooler, daar zijn allemaal grote kinderen. En ik ben ook groot weet je nog, dus ik moet daar ook zijn.

traktatie Laurens vier jaar bregblogt.nl

Een verrassing voor jullie!

Het leek mama een leuk idee als ik op mijn verjaardag een leuk cadeau voor jullie zou hebben. Ze kreeg een mailtje van Listi, dat is een website waar je handig je verlanglijstje kunt maken. En die meneer van Listi vond het een tof idee om een speelgoedpakket cadeau te doen, voor mijn verjaardag. Omdat ik zelf al heel veel speelgoed heb, geef ik het speelgoedpakket weg. Want ik denk dat er kindjes zijn die niet zoveel speelgoed hebben als ik, dus die zullen er dan wel heel blij mee zijn denk ik.

Listi verlanglijstjes bregblogt.nl

Mama legt even uit wat je moet doen om dat cadeau te kunnen winnen, dat is voor mij allemaal te moeilijk. Dus ik neem nu afscheid, want ik ga weer even op mijn nieuwe fiets rijden. Had ik al verteld dat er een robot op staat? Vet cool! Oké, doei!

xxx Laurens

WINACTIE LISTI

Ja hoi, Breg hier! Ik mag in samenwerking met Listi een speelgoedpakket weggeven ter waarde van €75,-!

Listi is het online speelgoedboek voor kinderen. Listi heeft al het speelgoed van de bekende winkels zoals Intertoys, Bartsmit, Bol.com en Wehkamp. Via Listi maak je makkelijk een verlanglijstje en vervolgens zie je direct waar jouw speelgoed voor de laagste prijs te koop is.

Kun je niet wachten en wil je zelf aan de slag met een verlanglijstje? Klik dan hier!

Deze winactie is inmiddels gesloten en de winnaar heeft per e-mail bericht van mij ontvangen.

Ik wens je een hele fijne dag!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

20 Reacties

 1. Gefeliciteerd Laurens! Vier alweer!! En wat mama zegt, de tijd gaat echt heel erg snel, maar dat snap je wel, als je later groot bent 😉
  Voor nu wens ik je een hele fijne dag op de basisschool!

  Wat gaaf dat je een mooi pakket mag weggeven! Net als Laurens hebben mijn kinderen ook echt genoeg speelgoed. Ik hoop dat dit pakket een hele mooie bestemming krijgt, maar jou (voor zover ik je ken via je blog) kennende, komt dat helemaal goed!

 2. Gefeliciteerd!! Wat fijn dat je zo bent verwend, veel plezier op school. Ik denk dat mama de komende jaren nóg harder moet lachen om alle grappige dingen die je zegt, want daar zijn kleuters heel goed in. En een beetje op mama passen hè, want ze zal je vast heel erg missen 🙂

  En Anna is volgende week jarig, dus die krijgt al héél veel cadeau’s 😉 (en over een andere bestemming denk ik nog even na)

 3. Wat leuk dat je dit doet. Onze kinderen hebben meer dan genoeg. Ik heb geen idee voor wie het cadeau moet zijn. Dus ik hoop dat iemand die die het kan gebruiken wint. Succes met uitzoeken en Laurens gefeliciteerd met je 4de verjaardag

 4. Hoera!Gefeliciteerd grote man!!

  Gelukkig ken ik niemand die zo’n pakket goed kan gebruiken en Roxas heeft veel te veel haha. maar wil wel even zeggen wat een gaaf idee ik dit vind!

 5. Adriana de Ruiter Antwoord

  Superlief dat je het iemand gunt die het goed kan gebruiken! Veel succes met het kiezen van iemand! 😀

 6. Gefeliciteerd!!!
  Misschien kan je een opvanghuis er blij mee maken? Kindjes die bijv met hun moeders tijdelijk niet thuis (kunnen) wonen. Heel lief dat je dit mooie pakket iemand anders gunt!!!!❤

  • Dankjewel! Ik heb al een paar mooie en lieve reacties ontvangen, dus het pakket gaat sowieso goed terecht komen!

 7. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia , 2 jaar.. gewoon omdat ze geweldig is..?

  Facebook: An Na

 8. Wat een ontzettend leuke winactie. Ik doe mee voor Dax van Kaatkrabbelt.nl omdat deze lieve jongen wel een extraatje kan gebruiken!

 9. Alyt van der Heide Antwoord

  Doe heel graag mee voor mijn gastkindjes. Nieuw, educatief en inspirerend speelgoed is altijd welkom.
  Buitenspeelgoed is ook erg welkom of zo’n zwembad met speelmogelijkheden. Het zoveelste zwembad is hier alweer lek geraakt.
  Heb 4 gastkindjes jongens en meisjes in van 2 en 3 jaar.

 10. 4, dat is al heel wat, gefeliciteerd!
  Hier 2 kinderen die net 3 en 5 geworden zijn, maar toch ga ik niet meedoen voor hen. Wel voor mijn stagegezin, een kansarm gezin met een dochtertje van 4 en een zoon van 7. Ik begeleid hen momenteel en ondersteun hen in de zoektocht naar de juiste instanties. Het is een erg warm gezin waar liefde ver boven materiële dingen staat, maar ik weet dat de kinderen dolblij zouden zijn met speelgoed dat aangepast is aan hun leeftijd en waardoor ze even alle zorgen kunnen vergeten.

 11. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Fenna. Zij is net 7 maanden geworden en ik zou ze graag verwennen met wat extra uitdagend speelgoed. Ze begint haar eerste babyspeelgoed al bijna te ontgroeien dus leerrijke nieuwe speeltjes zouden heel leuk zijn! 😀

 12. Jeetje 4 jaar alweer, gefeliciteerd en nog leuker; bijna naar de grote school (zoals mijn zoontje van bijna 5 het noemt)!
  Hij is degene die ik wil opgeven voor deze win actie, hij komt weliswaar niks te kort maar hij was zo teleurgesteld vorige week toen hij hoorde dat hij niet een broertje maar een zusje erbij kreeg (hij is erg bang dat hij straks met Barbies moet gaan spelen) dat dit een leuke opsteker voor hem zal zijn om nog even te genieten van het feit dat hij zijn speelgoed nog niet hoeft te delen.

 13. elisabeth maria martina Antwoord

  mijn zus heeft een stichting voor gambia en polen, dit zou zeker goed terecht komen, het is daar armoe troef

 14. Ok, slik. Ik heb niet eens gekeken wat er te winnen valt maar ik weet wel iemand aan wie ik dit heel graag zou willen geven. Na een periode van 5 jaar werkloos thuis is mijn man per 1 april Eindelijk weer begonnen. Een hele heftige periode voor ons die ook financieel heel erg zwaar was en uiteraard nog steeds was. Maar ook mijn kinderen komen niets te kort. Ik had deze periode wel werk en hierdoor kwamen wij verder nergens voor in aanmerking, begrijpelijk natuurlijk maar soms wel lastig als je echt niet weet hoe je deze week je eten moet betalen.

  In deze periode zijn wij door heel veel lieve mensen gesteund, op wat voor manier dan ook. Nu bij ons het zonnetje langerzamerhand weer aan het opkomen is wil ik ook iets ‘terug’ doen. Ik geef af en toe gratis spullen weg maar nieuwe spullen kopen zit er nog niet in. In onze gemeente zijn 2 dames die help ons helpen 0297 !(op Facebook, de dames heten Anja Blom en Patries Gerrits) zijn gestart en ik vind dit echt een fantastisch initiatief. Daarom zou ik dit pakket graag aan hun willen schenken omdat ik weet dat het dan echt Goed terecht komt. En ook hoe fijn het is als je net iets ‘extra’s’ krijgt

 15. Patricia Bouthisma Antwoord

  Van harte gefeliciteerd met je 4e verjaardag. Een grote jongen alweer zeg.
  Ik maak heel erg graag kans voor onze zoon Sil van 11 jaar. Hij heeft heeft een verstandelijke beperking waardoor hij verstandelijk ongeveer 6 a 7 jaar is. Het hele verhaal wil ik liever hier niet kwijt, maar wil volstaan met zeggen dat hij een erg moeilijke tijd achter de rug heeft. Nu alles in zijn leven nu een beetje tot rust komt zou dit pakket een prachtige verrassing en een positieve boost voor hem zijn.

 16. Gefeliciteerd, mijn kindjes hebben zelf ook heel veel speelgoed, dus ik hoop dat je een mooie bestemming voor dit kado kan vinden!

 17. Pingback: Dit was mei 2018! - Breg Blogt

 18. Pingback: Hoera, zomervakantie! Hoe ging de eerste tijd op de basisschool? - Breg Blogt

 19. Pingback: Zomer bloghop: ontdek en win! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.