Binnenkort is het zover: Laurens gaat naar de basisschool! Hij heeft een flinke groeispurt gemaakt, dus is het tijd om weer wat inspiratie op te doen voor stoere zomeroutfits!

Vanaf het moment dat ik moeder werd, koop ik regelmatig items van Name It voor Laurens. Vooral de jeans vond en vind ik altijd heel erg fijn! In de periode dat hij veel kroop heb ik zeker een half jaar met een paar jeans gedaan, zonder dat er gaten in de knieën kwamen.

Nu het bijna tijd is voor de basisschool besloot ik om wat nieuwe inspiratie op te doen voor leuke en stoere zomerkleding. Ik heb uit de zomercollectie van 2018 vier mooie sets uitgekozen.

shirt blauw tijger Name It bregblogt.nl

short wilde dieren name it

Tijgers en eigenlijk alle andere wilde dieren zijn GROOT favoriet hier in huis. Dus een shirt met een stoere tijger mag niet ontbreken. En met een moeder die niet vies is van een printje krijg je er gewoon een short met wilde dieren bij!

grijs shirt mane it bregblogt.nl sweatshort wilde dieren name it bregblogt.nlYeah, nog meer wilde dieren, het short is verkrijgbaar in 2 kleuren en prints en ik kon gewoon niet kiezen… Het shirt is heel stoer en leuk tegelijk. Grijs is een kleur die goed staat bij Laurens zijn blonde haar, zonder er een saai geheel van te maken.

groen shirt monster pet name it bregblogt.nl

Lekker nog even colourblocken! Het shirt heeft een grappige opdruk en een lekker frisse kleur. Het short is er in 2 kleuren, zowel rood als blauw en beiden zouden hier zo in de kast kunnen belanden.

Tot slot koos ik nog een setje uit voor de koudere dagen, want we wonen tenslotte in een land met een nogal wisselvallig klimaat, zeker in de zomer!

sweater grijs name it bregblogt.nl sweatpants motoren name it bregblogt.nl

Een stoere broek met motoren (naast wilde dieren doet alles met een motor het hier ook erg goed) en de sweater vind ik stoer en fris tegelijk.

Over Olliewood

Ik deed bovenstaande inspiratie op bij de kinderkledingwebshop Olliewood. Hier vind je kwalitatief goede kinderkleding van verschillende merken. De webshop is overzichtelijk en je kunt makkelijk zoeken op bijvoorbeeld merk, maat en prijs. Het aanbod is groot en varieert van newbornkleding tot jongenskleding, van schoenen tot de leukste rugzakken voor naar school. Je kunt je wel voorstellen dat ik tijdens het opdoen van inspiratie voor dit artikel de nodige tijd in de shop heb doorgebracht en ik mezelf streng moest toespreken om niet mijn hele winkelmandje vol te gooien. Als je houdt van kwalitatief goede kinderproducten is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze mooie webshop.

Wat is jouw favoriete kledingmerk voor je zoon(s) of dochter(s)? Bij welke webshop winkel jij graag?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.