Jaaaa, ik ben weer eens voor de camera gedoken om jullie een nieuwe outfit te laten zien! Met de jurk was het liefde op het eerste gezicht, het bomberjasje is al een tijdje favoriet en de sneakers lopen als slofjes, dus die mogen niet ontbreken!

De perfecte midi jurk

Een tijdje geleden spotte ik op Instagram een hele toffe jurk! Ik wist dat degene die hem droeg niet zo lang is, dus ik schatte in dat de jurk voor mij ook de perfecte lengte zou hebben. Nu zocht ik al even naar zo’n langere jurk. Met mijn lengte kan me dat soms klein maken, dus werd het een zoektocht die met militaire precisie werd uitgevoerd. Ik vind korte jurkjes vaak wel leuk, maar heb dan al gauw het gevoel dat ik in mijn onderbroek loop, snap je. Dus toen ik deze jurk zag, kon ik niet wachten om hem te gaan passen. Zodra ik mijn kans schoon zag racete ik naar de stad. Ik vond de jurk, paste hem en * insert engelengezang* hij zat geweldig!

Op veel manieren te combineren

Het leuke van zo’n lange jurk is, dat je hem op veel manieren kunt dragen. In deze outfitpost heb ik gekozen voor casual met een bomberjack en sneakers. Hij kan bijvoorbeeld ook heel goed met een paar sandalen (met hak) of met enkellaarsjes. De stof is lekker zacht en de jurk heeft een aardige split. Maar hé, ik ben de beroerdste niet en ik deel graag mijn melkflessen met de wereld!

Ik vind de details heel leuk, de knoopjes, de subtiele v-hals en de opgerolde mouwen. Dit is echt een kledingstuk waarin ik me top voel en volgens mij straal ik dat ook uit! ♥

Genoeg gekletst: ik ga jullie wat foto’s laten zien!

Donkerblauwe jurk midi jurk knopen Zara roze sneakers New Balance bregblogt.nl

Outfit donkerblauwe midijurk Zara Bomberjack Zeeman sneakers New Balance bregblogt.nl

De jurk is van Zara en kost €39,90. Het bomberjack is van Zeeman (oude collectie) en de sneakers zijn van New Balance.

Heb jij al een lange jurk in je kast hangen voor deze zomer? Waarmee combineer jij zo’n jurk het liefst? En wat vind je van de mijne?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Mijn eerste reactie was: oh wauw!
    Wat een geweldig mooie jurk, ben er weg van!

  2. Wat een gave jurk! Ik sla jurkjes even over ivm de borstvoeding of ze moeten ergens de perfecte overslag jurk hebben.

  3. Geweldige jurk, echt heel mooi! Ik draag eigenlijk nooit een lange jurk, vooral omdat ze meestal te lang zijn voor mijn lengte (ik ben 1.60 m) maar vind het wel heel mooi.

  4. Pingback: Dit was mei 2018! - Breg Blogt

  5. Pingback: Dit was april 2018! - Breg Blogt

  6. Pingback: De leukste outfits van travelstof!* - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.