Een thriller van eigen bodem, die laat zien hoe een actueel onderwerp zoveel levens kan beïnvloeden en zelfs kan verwoesten. Ondenkbaar van Bianca Nederlof is een psychologische thriller die je meesleurt, verwart en niet meer loslaat…

Ondenkbaar – Bianca Nederlof

Amsterdam Pride, hartje zomer. Drie aanslagen, zesentwintig doden, tientallen gewonden. Ontelbaar veel levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.
Een halfjaar later. Evelien probeert de band te herstellen met haar tweelingbroer, die sinds de aanslagen niet meer is wie hij was. Ondertussen voelt ze zich steeds meer in het nauw gedreven door een onbekende, die haar grimmige berichten stuurt. Wanneer er iets vreselijk gebeurt met een collega, vermoedt Evelien dat er iets niet klopt en ze is vastbesloten erachter te komen wat dat is.
Maar dan is het te laat en ze wordt voor een onmogelijke keuze gesteld.

Over Bianca Nederlof

Bianca Nederlof (Papendrecht, 1980) schrijft korte verhalen, thrillers en kinderboeken. Haar debuut ‘Ongrijpbaar’ verscheen in 2014. Ze schreef ook mee aan de koepelroman ‘Schaduwreis’, die is geschreven door 13 verschillende schrijvers. Deze roman mag ik binnenkort ook lezen, dus houd mijn blog in de gaten voor de recensie!

Op het verkeerde spoor

Bianca Nederlof neemt je in haar tweede thriller mee in een bloedstollend verhaal. Je beleeft het verhaal door de ogen van verschillende personages, waarvan pas in de loop van het boek duidelijk wordt wie ze precies zijn en wat het verband is tussen hen. Bianca slaagde erin om mij een aantal keer op het verkeerde been te zetten en mij als lezer op het einde te trakteren op een mooie plot. In dit boek komen verschillende actuele thema’s aan bod, zoals terroristische aanslagen en pesten. Bianca weet deze thema’s pijnlijk herkenbaar neer te zetten, waardoor ik regelmatig de angst, wanhoop en het ongemak van de verschillende personages kon voelen.

Aanrader dus?

Ja, absoluut! Ik moest in het begin even wennen aan de verschillende perspectieven en personages, maar toen ik eenmaal door had wie wie was en wat ze deden, ging ik als de gesmeerde bliksem door het boek heen. Met samengeknepen billen vloog ik door de laatste, retespannende pagina’s heen. Als je houdt van thrillers en dan ook nog van eigen bodem, is dit zeker een aanrader!

Je bestelt het boek makkelijk bij Bol.com via onderstaande afbeelding (aff.).

Lees jij graag thrillers? Wat is de beste die je tot nu toe hebt gelezen?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.