Onlangs kon je in mijn maandoverzicht van maart lezen dat ik op de foto ben gegaan voor een geheim project. Vandaag kan ik je dan eindelijk vertellen waar ik zo geheimzinnig over heb gedaan…

Oproepje op Facebook

Ergens in maart zag ik op Facebook een leuk oproepje staan. Impulsief als ik ben, besloot ik om direct te reageren. Niet geschoten is altijd mis en nee heb je, ja kun je krijgen. Na een paar weken kreeg ik een telefoontje. Uit 150 inzendingen was ik gekozen als één van de tien gelukkigen. Ik was heel erg vereerd en blij! Dit zijn van die dingen die niet vaak op je pad komen en daarom des te leuker om mee te maken. De voorpret kon beginnen en de eerste afspraken werden gemaakt…

In de make-up en op de foto

Op een druilerige donderdagmiddag vertrok ik naar Heerlen. Ik werd daar verwacht voor een fotoshoot. Van tevoren had ik met ‘mijn’ styliste Yolande al allemaal setjes uitgekozen voor de foto. Er mochten geen printjes op staan (wat voor mij natuurlijk heel gek voelt ?) en iets met felle kleuren. Met een buggy met daarin Laurens en een tas vol kleding kwam ik de studio binnen. Al gauw werd besloten dat ik er prachtig uit zag in mijn witte t-shirt en de shoot kon beginnen.

En dan nu, hooggeëerd publiek…

Misschien ben je meteen naar beneden door gescrolld omdat je wil weten waar ik zo enthousiast over ben en WAT IK NOU TOCH GA DOEN! Ik zal je niet langer in spanning houden….

Ambassadeur Parkstad Limburg Theaters bregblogt.nl
Foto door Hugo Thomassen

Ik ben één van de tien ambassadeurs van Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Kerkrade voor het seizoen 2018/2019. Dit betekent dat ik samen met de andere ambassadeurs het theater op de kaart ga zetten en hopelijk heel veel mensen enthousiast ga maken voor het theater. De foto die je hierboven ziet komt in én op de voorkant (!) van de brochure en om het feest compleet te maken, ook op borden langs de weg! Ik word dus echt mega beroemd in Zuid-Limburg, dat snap je wel! Voor deze campagne is ook een filmpje gemaakt, waarin ik meer vertel over mijn ervaringen met het theater. Even opscheppen: dit is in één keer opgenomen zonder voorbereiding. Angelina Jolie, move over!

Ik vind het echt een onwijs leuk project om aan mee te werken en ik kijk er naar uit om mooie nieuwe shows te ontdekken in mijn geliefde theater. Op mijn blog zal ik uiteraard regelmatig verslag uitbrengen van mijn avonturen als ambassadeur!

Op mijn ambassadeurspagina kun je ook nog een stukje lezen over mijn liefde voor dit theater. ♥

Ben jij een groot theaterliefhebber? En wat vind je van mijn project?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

21 Reacties

  1. Wat leuk en wat doe je dat soepel voor de camera! Ik voel een nieuwe vlogtalent aankomen 😉

    Een superleuk natuurlijk dat je hier aan mee mag doen, veel plezier!

    • Nee volgens mij kwam ik dit tegen in mijn timeline en de rest is geschiedenis ? Dankjewel lief! X

  2. Wat ontzettend leuk! Ik ben benieuwd naar je verhalen over je ambassadeurschap. Wij komen ook graag in de theaters in Heerlen en Kerkrade. Dan zal ik je binnenkort vast wel een keer spotten langs de weg en op de nieuwe seizoensgids natuurlijk.

  3. Wat gaaf Bregje! Ik zou het ook een hele eer vinden. Je ziet er top uit (op die foto wilde ik zeggen, maar eigenlijk gewoon altijd natuurlijk) 🙂

  4. Whoee you rock on screen. Super leuk dat je dat mag doen. Ik ben ook zo dol op theater en realiseer me dat ik er te weinig heen ga. Ik denk dat je de rol als ambassadrice perfect gaat vervullen!

  5. Pingback: Dit was april 2018! - Breg Blogt

  6. Pingback: Gastblog van Sandarijn: de liefde voor mijn zorggezin - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.