outfit midirok met bloemen en shirt met streepjes bregblogt uitgelicht

Outfit: Rokjesdag met bloemen & streepjes

Het is alweer even geleden, maar eindelijk deel ik weer eens een outfit! Op de eerste echte warme dag van deze lente durfde ik het aan om mijn benen bloot te laten en een rok aan te trekken. Het decor voor de foto’s is dit keer de mooie oude Servaasbrug in Maastricht.

Als je zo’n lichte huid hebt als ik, is bruin worden sowieso al vergelijkbaar met het beklimmen van de Mount Everest op een nuchtere maag. Toch weerhoudt me dit er niet van om met blote benen rond te paraderen, zodra de temperaturen het toelaten. Een midirok als deze is een perfecte oplossing voor blote benen, maar toch nog iets van bedekking. Ik hou niet zo van korte rokjes, dan loop ik er voor mijn gevoel halfnaakt bij en ben ik alleen maar aan die rok aan het plukken.

Dit keer combineer ik de bloemenrok met mijn streepjesshirt met lange mouwen. Want, ook al was het 20+ graden, zodra de zon zich verstopte was het nog wat fris. Op deze manier was een jasje of vestje niet nodig.

oufit lentelook midirok bloemen top streepjes bregblogt.nl

De rok komt van Stradivarius, het shirt is van Sissy Boy, de schoenen zijn van Maruti en het tasje is van Parfois.

En zo gaat het er in werkelijkheid aan toe als je superprofessioneel foto’s staat te schieten op één van de drukste plekken van Maastricht…

Outfit midirok bloemen en top met streepjes bregblogt.nl

outfit midirok met bloemen en shirt met streepjes bregblogt.nl

Ik heb me de hele dag echt SUPER gevoeld in deze outfit. Vrouwelijk, zomers, gekleed, echt gewoon helemaal BREG!

Vind jij het ook zo leuk om je voorjaarsgarderobe weer uit de kast te kunnen plukken? Wat draag jij graag nu de temperaturen weer stijgen? Deel je inspiratie met me, ik ben benieuwd! ♥Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

5 thoughts on “Outfit: Rokjesdag met bloemen & streepjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.