Het is alweer even geleden, maar eindelijk deel ik weer eens een outfit! Op de eerste echte warme dag van deze lente durfde ik het aan om mijn benen bloot te laten en een rok aan te trekken. Het decor voor de foto’s is dit keer de mooie oude Servaasbrug in Maastricht.

Als je zo’n lichte huid hebt als ik, is bruin worden sowieso al vergelijkbaar met het beklimmen van de Mount Everest op een nuchtere maag. Toch weerhoudt me dit er niet van om met blote benen rond te paraderen, zodra de temperaturen het toelaten. Een midirok als deze is een perfecte oplossing voor blote benen, maar toch nog iets van bedekking. Ik hou niet zo van korte rokjes, dan loop ik er voor mijn gevoel halfnaakt bij en ben ik alleen maar aan die rok aan het plukken.

Dit keer combineer ik de bloemenrok met mijn streepjesshirt met lange mouwen. Want, ook al was het 20+ graden, zodra de zon zich verstopte was het nog wat fris. Op deze manier was een jasje of vestje niet nodig.

oufit lentelook midirok bloemen top streepjes bregblogt.nl

De rok komt van Stradivarius, het shirt is van Sissy Boy, de schoenen zijn van Maruti en het tasje is van Parfois.

En zo gaat het er in werkelijkheid aan toe als je superprofessioneel foto’s staat te schieten op één van de drukste plekken van Maastricht…

Outfit midirok bloemen en top met streepjes bregblogt.nl

outfit midirok met bloemen en shirt met streepjes bregblogt.nl

Ik heb me de hele dag echt SUPER gevoeld in deze outfit. Vrouwelijk, zomers, gekleed, echt gewoon helemaal BREG!

Vind jij het ook zo leuk om je voorjaarsgarderobe weer uit de kast te kunnen plukken? Wat draag jij graag nu de temperaturen weer stijgen? Deel je inspiratie met me, ik ben benieuwd! ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Pingback: Dit was april 2018! - Breg Blogt

  2. Pingback: Zó stel ik mijn ideale garderobe bewust samen!* - Breg Blogt

  3. Pingback: Outfit: geruit pak in verschillende looks - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.