Caaaaan youuuuuu smelllll the spriiiiiiiiiiiing todaaaaaay? Ik ruik hem hoor mensen! Eind deze week tikken we de 20 graden aan en IK KAN NIET WACHTEN! Maar voor we rokjesdag gaan vieren, blik ik graag nog even terug op maart 2018!

Blog

Laten we beginnen met mijn blog. Het kabbelt hier eigenlijk gewoon lekker door. De wekelijkse boekrecensies op donderdag worden goed ontvangen door mijn mede-boekenwurmen. Ik vind het ontzettend leuk om reacties te krijgen wanneer een rubriek of artikel in de smaak valt, dus keep them coming!

De wekelijkse outfitposts gaan wat minder goed. Vaak heb ik tig redenen om niet voor de camera te gaan staan (variërend van een puist tot slecht haar en van algehele malaise tot regen). Nu de zon er weer aankomt heb ik met de huisfotograaf afgesproken dat we dan even wat leuke voorjaarssetjes op de gevoelige plaat gaan vastleggen, ter inspiratie ende vermaeck!

Een greep uit de artikelen van maart 2018:

Persoonlijk

Maart was een maand waar ik behoorlijk tegenop heb gezien. In deze maand was de verjaardag van mijn lieve vader en een paar dagen daarna is zijn sterfdag. Heel gek dat dit zo achter elkaar zit, maar aan de andere kant heb ik het liever vlak achter elkaar dan verspreid over het jaar. Pijn doet het toch wel. Ik schreef een blog over het afgelopen jaar. Ik vind het zo bizar dat een jaar tegelijkertijd zo lang en zo kort kan aanvoelen. Ter ere van papa’s verjaardag ben ik een nachtje bij mama gaan logeren, waar we een hapje hebben gegeten met mijn broers. Een van mijn lieve tantes had een mooie brief geschreven over haar zwager, waardoor ik het idee heb dat ik mijn vader postuum weer een beetje beter heb leren kennen. Bijzonder vind ik dat, hij leeft nog voort bij zoveel mensen. Op papa’s sterfdag had ik meer last van mijn verdriet dan verwacht. De hele film van die laatste weken speelde zich weer af voor mijn ogen. Ik heb geluisterd naar The Kik en een potje flink gejankt. Daarna ging het wel weer een beetje en hobbelde ik de dag door.


Verder ben ik druk met werken en volg een coachingstraject bij De Personal Planner. Ik zal je vertellen, dit voelt als een soort mega intensieve bootcamp voor mijn hersenen. Maar, met resultaat, want als ik zie wat ik in de afgelopen zes weken aan resultaten heb behaald, vooral voor mijzelf, dan ben ik zo trots als een aap met zeven… je snapt ‘m wel. Ik vind persoonlijke ontwikkeling reuze interessant en tegelijkertijd doodeng en irritant. Want: je moet ervoor uit je comfortzone. En dat wil ik liever niet.Toch doe ik het wel, want ik vind het belangrijk om het beste uit mijzelf te halen. Om er zeker van te zijn dat ik in bepaalde situaties alles doe wat binnen mijn machte ligt om iets op te lossen, te verbeteren of sowieso goed te laten verlopen.

Marjolein leert me niet alleen om meer structuur aan te brengen, maar ook wat mijn eigen invloed is op de oplossing van lastige situaties. Het is bij tijd en wijle nogal een achtbaan, maar meer dan ooit weet ik dat ook dit ritje een keer eindigt en ik vanzelf weer in een bootje op een kabbelend meertje ronddobber. Wist je nog niet hè, dat ik van beeldspraak hou?

Lekker ertussenuit

Begin maart ben ik gezellig een weekend naar Brussel geweest met een vriendin. Ook al vond ik het een tikkeltje spannend om twee nachten weg te gaan, ik heb van elke minuut genoten. Uren bijkletsen, een beetje shoppen en vooral veel eten en drinken. Ik kon er daarna weer helemaal tegenaan!

photomatique delirium café brussel bregblogt.nl

Met het gezin hebben we niet zoveel ondernomen afgelopen maand. Mede door het heerlijke regenweer enerzijds en Etienne en zijn eeuwigdurende griep anderzijds. We zijn veel thuis geweest en dat is stiekem gewoon hartstikke fijn! We kunnen met zijn drietjes echt heerlijk rondscharrelen. Een beetje spelen met Lau, ik maakte weer eens een puzzel van 1000 stukjes, op de zeldzame mooie dagen hebben we de tuin een eerste voorjaarsbeurt gegeven en verder waren Netflix en een stapel boeken onze beste vrienden!

Boeken

Over boeken gesproken: ook deze maand kwam er elke donderdag een recensie online. Ik zal ze even voor je op een rijtje zetten:

Geheim project

Misschien heb je het al gezien op Instagram Stories, maar ik was eind maart op pad voor een geheim project. Ik ben opgemaakt door een visagiste en mocht vervolgens op de foto én er is nog een filmpje opgenomen. Dankzij de super relaxte fotograaf en de leuke sfeer, weet ik zeker dat er wat mooie kiekjes uit voortkomen. Als het goed is kan ik jullie in mei het resultaat laten zien en vertellen wat dit geheime project inhoudt. Stay tuned…

geheim project bregblogt.nl

Plannen voor april

April wordt een muzikale maand! Deze week gaan we naar een concert van Di-Rect, volgende week vrijdag gaan we naar Racoon. Allebei lekker hier in Maastricht, zo fijn! Verder heb ik wat meer tijd geblockt voor mijn blog, zodat ik ook eens wat achterstallig onderhoud kan uitvoeren. Denk aan het updaten van oude artikelen en ik ben me aan het oriënteren op een nieuw thema en een nieuw logo. Na 2 jaar begint het te kriebelen om een frisse nieuwe look aan mijn blog te geven. Half april komt mijn moeder gezellig logeren, zodat ze ook weer wat quality time met Laurens heeft. Die afstand is soms wel echt een bitch hoor, zo jammer dat we nooit even bij elkaar op de koffie kunnen. Maar het is niet anders, dus plannen we regelmatig logeerpartijtjes, zodat we toch samen kunnen zijn.

Ik ga in april ook nog een hele leuke workshop doen, wederom eentje uit mijn comfortzone, waar ik je tegen die tijd meer over ga vertellen! En ik doe weer mee aan EPIC, het superleuke project van Northflix en Monsieur Mango, waarbij ik een pakketje mag maken voor iemand anders. de maand eindigt met het weekend van Koningsdag, waarin we ongetwijfeld weer een paar biertjes zullen gaan drinken ergens…

Hoe was maart bij jou? Waar kijk je naar uit in april?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.