De lente lonkt en dat roept om vrolijke prinst en lichtere kleuren! Ik was zo blij dat de ijzige temperaturen verdwenen waren, dat ik meteen een frisse lentelook samenstelde. En: ik heb een nieuwe bril!

Midirok om in te wonen

Een tijdje geleden liep ik Stradivarius binnen. Normaal ben ik niet zo kapot van de kwaliteit van deze keten, maar dit keer werd ik op slag verliefd op een mooie rok, die ik niet kon laten hangen! De rok valt op mijn kuit, dat is een stukje langer dan ik meestal draag. Hij is van zacht katoen en bedrukt met een hele mooie bloemenprint. Echt zo’n print waar ik het liefst een tweedelig kostuum van zou willen hebben! De rok is niet helemaal geschikt om te dragen met een panty of maillot, omdat hij dan gaat ‘plakken’, dus maakte mijn lieve moeder een eenvoudige onderrok en het plakken is nu verleden tijd!

Ik heb de rok al eerder gedragen naar een diner, toen droeg ik hem met een zwarte strakke top, gestippelde dunne panty’s en een paar zwarte pumps. Op deze lente-achtige zondag koos ik voor een meer casual look met witte sneakers, een lichte jeansblouse en een blauwe panty. Deze rok zit ZO lekker en ik voel me er echt heel erg goed in, wat maakt dat ik er het liefste in zou wonen.

Als het warmer is kan ik hem makkelijk combineren met een paar sandalen, blote benen (jeuj!) en een t-shirt met korte mouwen. Ook mijn geliefde gestreepte shirt staat er erg leuk op. Genoeg combinaties mogelijk dus!

Nieuwe bril van Ace&Tate

Een tijdje terug heb ik bij Ace & Tate een nieuwe bril besteld en nu kan ik hem eindelijk aan jullie showen! Het is hetzelfde montuur als ik al had, alleen nu in een lichtere kleur en met goudkleurige metalen pootjes. Het gaat om het model Max Metal Temple in de kleur ‘gold dust’. Ik moest even aan deze nieuwe bril wennen en heb hem een aantal keer opnieuw moeten laten bijstellen. Maar nu ben ik eraan gewend en zit (en kijkt) hij heel fijn. Wat ook fijn is: bij Ace & Tate heb je een complete bril voor 98 euro. Geen #spon, ik ben gewoon fan!

Outfit blauwe bloemenrok jeansblouse witte sneakers bregblogt.nl

De blouse is van H&M, de rok van Stradivarius, de sneakers van Tamaris en de panty van de Hema.

outfit blauwe bloemenrok witte sneakers nieuwe bril bregblogt.nl

Dit krijg je als Etienne een mopje vertelt tijdens het fotograferen. ?

detailshot blauwe bloemenrok bregblogt.nl

Nog een close-up van de rok. Heel fijn ook dat er zakken in zitten, vraag me niet waarom, maar ik vind dat altijd een enorm pluspunt aan een rok in een wat uitlopend model!

Nieuwe bril ace and tate max metal temple gold dust

Tadaaa! Wat een mooie kleur hè? Door de lichtere kleuren geeft hij me een wat zachtere uitstraling en de gouden pootjes geven er een wat chiquere uitstraling aan.

Nieuwe bril ace and tate max metal temple gold dus

Ben jij ook zo blij met de stijgende temperaturen? Welke lente-outfit is voor jou favoriet?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

 1. Ja, ik heb echt enorm zin in de lente!

  De bloemen op je rok vind ik prachtig. Het model lijkt me wel wat lastiger. Zelf zou ik er denk ik heel dikkig in uitzien helaas.

  • Het grappige is dat ik dat normaal ook heb bij dit soort dingen, maar op de een of andere manier valt deze rok echt perfect en voel ik me er heel vrouwelijk in!

 2. Super leuke outfit, staat super leuk! En vooral je bril. Zelf heb ik sinds kort ook een leeszonnebril. Heb je hier toevallig ervaring mee?

  • Hoi Bianca,

   Dank je voor je leuke reactie! Ik heb de url die je had toegevoegd verwijderd, aangezien dit een commerciële link is. Als je interesse hebt in een linkplaatsing op Breg Blogt, kun je altijd een mailtje sturen om een samenwerking te bespreken. Fijne dag!

   Groetjes,

   Bregje

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.