Dit is écht zo’n outfit waar ik ZO blij van word. Casual, vrolijk en stijlvol. En je weet: het kan me niet gebloemd, gestreept of anders geprint genoeg zijn!

Ik kreeg van Sacha Shoes de vraag of ik een paar schoenen wilde uitkiezen in hun webshop. Dat staat ongeveer gelijk aan of ik fan ben van Racoon of dol ben op kroketten: JA DUS! ♥ Ik scrollde een tijdje door de webshop en ‘even’ een paar schoenen kiezen bleek nog niet zo makkelijk. Nu heb ik tijdens mijn kledingkast-check geleerd om zuiver te kiezen, dus het ging niet over één nacht ijs. Ik besloot om een bezoekje te brengen aan de winkel in Maastricht, zodat ik wat kon passen voor ik mijn keuze zou maken.

Eenmaal in de winkel aangekomen twijfelde ik nog even tussen zwarte leren loafers en een paar brogues. Dat zijn van die veterschoenen met gaatjes. Mijn oog viel op een paar zwarte, uitgevoerd in lakleer en met een kleine plateauzool Ze zaten erg lekker en ik hakte de knoop door. Deze veterschoenen konden gauw aan hun reis naar Maastricht beginnen!

Ik kon niet wachten tot ik de schoenen in huis had, want hier kon ik natuurlijk heel veel mooie combi’s mee gaan maken. Op de dag dat er een verjaardag op de agenda stond en ik nog herstellende was van een fikse verkoudheid, besloot ik dat er maar één medicijn was: dress to impress! Ik pakte mijn bloemenrok van Esprit uit de kast, mijn gele sweater van Colourful Rebel en samen met de brogues bleek het echt een topcombi!

gele sweater bloemenrok lakleren brogues bregblogt.nl

tule rok met bloemen gele sweater zwarte lakleren brogues bregblogt.nl

https://cdn.statically.io/img/www.bregblogt.nl/f=auto/wp-content/uploads/2018/02/zwarte-lakleren-brogues-sacha-shoes-bregblogt.nl_.jpg

Wat een leuke outfit hè? Eentje die ik ook goed kan dragen in het voorjaar, als het weer blote benen weer is. Of met een dunne panty met een printje, bijvoorbeeld stipjes. Daarnaast denk ik dat de schoenen heel leuk zullen staan onder een nette zwarte broek met een colbertje, waar ik dan natuurlijk wel een streepjesshirt bij zal dragen. 😉 Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe schoenen en jij zult ze ongetwijfeld nog vaker tegenkomen in outfitposts!

Heb jij al een paar veterschoenen in jouw kast staan? Waarmee combineer je ze het liefst?

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een bedrijf.

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Toffe outfit Breg! Die schoenen vind ik anderen altijd zo tof staan, bij mijzelf not so much. Ze zitten ook steeds niet optimaal. Vind dit je heel leuk staan en die schoenen lenen zich volgens mij ook goed voor een huppeltje ??

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.