Jaren geleden stond er in mijn boekenkast een hele rij gekleurde pockets. Iedere keer wanneer er een nieuw boek van Jill Mansell uitkwam in pocketvorm kocht ik het en mijn collectie groeide flink. De boeken van deze Britse schrijfster staan gegarandeerd voor romantiek, humor en een lekkere portie drama. Onlangs las ik ‘Ik zie je op het strand’ en daar vertel ik je graag meer over!

Ik zie je op het strand

Tijdens een vliegreis heeft Clemency wel een héél charmante buurman. Eerst denkt ze dat hij haar niet ziet staan, maar aan het einde van de vlucht klikt het tussen haar en Sam. Het voelt heel goed, maar toch verdwijnt Sam meteen uit haar leven…

Drie jaar later is Clem verhuisd van Londen naar haar geboortedorp in Cornwall. Haar stiefzus Belle, waarmee het nooit echt heeft geboterd, komt over uit Londen met haar droomman. Clem is toch heel blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt dat Belles perfecte man ‘haar’ Sam is…

Misverstanden, drama en gedoe

Jill Mansell is er zo ontzettend goed in om je erin te laten trappen dat iets nooit meer goed komt. Als doorgewinterde Mansell fan wéét ik dat het altijd weer goed komt en toch word ik iedere keer weer meegesleept in het drama dat er in het verhaal voorkomt. Aan de andere kant zorgt ze ook steeds weer voor een verrassende wending met één of meerdere personages. Ik blijf het knap vinden en daarom lees ik deze boeken ook zo graag. Terwijl je wegdroomt bij de beelden van een idyllisch kuststadje en je stiekem smult van de misverstanden, het drama en het gedoe, ga je een beetje houden van alle personages. Zelfs van Belle met haar opschepperij en grote mond. Want, zoals meestal, schuilt daarachter een klein hartje. ♥

Aanrader dus?

Als je houdt van het wegkruipen in een romantisch verhaal met de nodige misverstanden en een happy end waar de engeltjes van gaan zingen, dan is dit absoluut een aanrader. Het is een boek dat je maar moeilijk weg kunt leggen, omdat de personages in je hoofd gaan zitten. Je wilt gewoon weten of het goed afloopt en wat er dan precies allemaal gaat gebeuren. Genieten van begin tot eind!

Je kunt het boek bestellen bij bol.com (aff) als paperback en als e-book.

Heb jij weleens iets gelezen van Jill Mansell?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.