Mijn voornemen voor 2018 was om vaker op de foto te gaan, zodat ik weer eens wat outfitposts kan delen. Als het weer daar nou eens in mee zou werken had ik al heel veel outfits kunnen schieten, maar elke keer áls ik tijd had, piesten de engeltjes alsof ze 100 liter water hadden gedronken. Maar, vandaag heb ik toch al wel outfitpost nummer 2 van 2018 voor je: toevallig weer met mijn favoriete streepjesshirt, maar verder helemaal anders.

Wie wat bewaart…

In 2009 kocht ik in de sale bij H&M een camelkleurige jas. Een aantal jaren hing hij op zolder, ik was hem eerlijk gezegd een beetje vergeten. Tot ik een tijdje terug op Facebook iemand spotte met zo’n soort jas. Ineens dacht ik aan dat vergeten pareltje op zolder en besloot om te kijken of ik de mijne nog paste. En wat denk je: hij zat als gegoten en was nog hartstikke mooi! Ik draag hem nu, als het niet regent, heel vaak! In deze outfitpost combineer ik hem met wat stoerdere items, een andere keer kies ik voor een wat chiquere variant met hakken en een nette broek.

outfit camel jas leren rok biker boots streepjes shirt bregblogt.nl

Ik draag de jas hier met een gestreepte top van Sissy Boy, een vestje van H&M, een imitatieleren rok van Only, maillot van Primark en bikerboots van Café Moda.

 

Dit is opnieuw een outfit waarin ik me écht lekker voel. Comfortabel, maar toch stijlvol. Als het heel koud is draag ik er een warme sjaal bij en klaar is Breg.

Wat vind je van deze outfit? Wat voor soort outfit zou jij eens terug willen zien op mijn blog?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.