Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met romantiek en vrouwen het hof maken, dus mocht Laurens een heuse swap samenstellen voor één van zijn vriendinnetjes. De Valentijn swap met de kinderen van mijn blogvriendinnen is een groot succes!

Shoppen voor…

Laurens kreeg het lootje van Fay en haar broertje Milo, de dochter en zoon van Nicole van Meisje Eigenwijsje. Fay is dol op knutselen, lezen en verkleden en daar wisten wij wel raad mee! De romantische Lau richtte zich vooral op Fay tijdens het shoppen… 😉 Hij hielp mee om cadeautjes uit te kiezen, als was het soms nog een uitdaging om hem ervan te overtuigen dat het niet allemaal voor hem was. Met zijn grote blauwe ogen peuterde hij natuurlijk wel nog een paar leuke dingen los bij zijn moeder.

Voor Fay stelden we een pakket samen met wat verkleedspulletjes, speelgoed en knutselspul. Ben je benieuwd wat er precies in het pakket zat? Dat lees je op de blog van Nicole.

Laurens zijn Valentijntjes…

Voor Laurens werd er een pakket bezorgd, maar we moesten nog een paar dagen geduld hebben tot het gezamenlijke uitpakmoment. Gelukkig had hij niet eens door dat het grote pakket op tafel voor hem was, dus het wachten was voor niemand vervelend. Oké, ik geef toe dat ik ook heel nieuwsgierig was!

Het pakket bleek te komen van Geertje en haar dochters Guusje en Laura. De dames hadden er een mooi pakket van gemaakt en Laurens was helemaal hyper toen hij het uitpakte. ‘Zijn al die cadeautjes voor mij mama? Echt waar?’

Het was echt heel leuk om Laurens zo te betrekken bij een swap. Hij vond het reuze interessant om te shoppen voor zijn vriendinnetje. En de doos met cadeautjes voor hemzelf was natuurlijk helemaal het einde. De dino die uit het ei kwam is nog steeds zijn favoriet, hier loopt hij de hele dag mee rond te scharrelen.

Ben je benieuwd naar de andere swaps? Kijk dan ook eens op de blogs bij Janske, Monique, Charlotte en Laura!

Heb jij iets leuks gekregen voor Valentijn? Of heb je zelf kaartjes verstuurd?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Wat een leuk idee! En een leuke uitvoering 🙂
    Anna en ik kochten een stuk chocola voor m’n man en aten vervolgens zelf het meeste op (lieverd die hij weer is ;-)).
    Mede door jouw blogje heb ik nu het idee opgevat om volgend jaar een soort ‘lootjes’ trekken te organiseren in Anna’s klas, zodat ze een leuk kaartje voor elkaar kunnen knutselen en die dan op Valentijnsdag aan elkaar kunnen uitdelen 🙂 Ik hoop dat ik dat volgend jaar nog weet…

    • Wat leuk dat het je geïnspireerd heeft en zeker een leuk idee om dat volgend jaar op school te doen!! Ga ik ook onthouden….proberen in ieder geval! ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.