Over een paar dagen barst het leukste feest van het jaar los: carnaval! Hier in huis hangen de serpentines al voor het raam, draaien we geregeld carnavalsmuziek en zijn de pekskes van zolder gehaald. Laurens had dit jaar een grote wens: hij wilde hetzelfde verkleed als zijn papa…

Net als papa

Vorig jaar droeg Laurens een heel schattig bijenpakje, dat qua kleur goed matchte bij het kostuum van Etienne. Die was namelijk verkleed als Batman!

Goed, dit jaar had de peuter een hele grote wens: hij wilde ook Batman worden! We probeerden hem nog richting Robin te praten, maar hij was vastberaden. De vraag van de online carnavalswinkel Vegaoo of ik bij hen wilde shoppen voor verkleedkleding  kwam precies op het juiste moment en ik vond bij hen een Batmankostuum dat exact hetzelfde bleek als dat van Etienne!

Twinning is winning

Ik bestelde voor Laurens een Batmankostuum in maat 98/104, dat is de maat die hij ook draagt in zijn gewone kleding. Het kostuum zit hem, zoals je op de foto ziet, best ruim, dus we kunnen er genoeg laagjes onder doen tegen de kou. (Carnaval in Maastricht wordt voornamelijk buiten gevierd, dus warme kleding is geen overbodige luxe.) En met een beetje mazzel past het volgend jaar ook nog!

Batmankostuum kind Vegaoo bregblogt.nl

Etienne heeft bij zijn kostuum destijds wat ijzerdraad in de oortjes gedaan, zodat ze goed rechtop blijven staan. Bij Laurens moet dit nog even gebeuren, want de oortjes hangen nu een beetje slap op zijn koppie.Batmankostuum Vegaoo bregblogt.nl

Het kostuum bestaat uit een pak aan één stuk, een riem en een cape met masker. Het pak en de cape sluit je makkelijk met klittenband en onder de voeten zit elastiek.

Carnaval Vastelaovend Batman Vegaoo bregblogt.nl

Dit kostuum is verkrijgbaar van maat 98/104 tot 128/140 en kost €39,99. Het kostuum voor heren is verkrijgbaar in maat M, L en XL en kost €49,99.

Over Vegaoo

Bij Vegaoo vind je verkleedkleding voor elke gelegenheid. Van Sinterklaas tot Carnaval, van Oktoberfeest tot Halloween. Daarnaast hebben ze volop keuze in schmink, pruiken, nepwimpers en accessoires. Er is genoeg keuze om jezelf een tijd te vermaken in de shop!

En wat trek ik aan?

En dan rest nu de vraag wat ik dan aan ga trekken deze carnaval… Ik heb wel gekeken naar een Catwoman kostuum, maar zag mezelf niet in een superstrakke jumpsuit over straat paraderen. Das war einmal… 😉 Dus waarschijnlijk trek ik mijn kleurrijke kostuum uit 2015 weer uit de kast of het wordt een knipoog naar Catwoman die getrouwd is met Nel Veerkamp. We zullen volgende week ongetwijfeld nog foto’s delen op Instagram en Facebook, dus volg die accounts vooral!

Vier jij carnaval? Hoe ga je verkleed?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van Vegaoo.nl

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Cuteness overload! Te gek! ❤️
    En hoezo, ‘niet als Catwoman’? Lieve schat, is je spiegel kapot?

  2. Wat een gave outfits! Niet zomaar een beetje Batman maar helemaal af. Echt super vet. Veel plezier volgende week

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.