detail outfit luipaard streepjes bregblogt.nl (2)

Outfit: Streepjes, luipaard en een tule rok!

Tijdens een gezellige dag in Roermond poseerde ik tegen de achtergrond van de mooie Munsterkerk. Ik had mijn favoriete prints bij elkaar gecombineerd en dit is het resultaat…

Doordeweeks draag ik minder gewaagde printcombinaties, omdat ik nu elke dag werk. En op mijn werk is het wel fijn als ik er een beetje neutraal en representatief uitzie. Als ik dan ‘s middags thuiskom doe ik het liefst meteen een joggingbroek aan. Maar als ik dus in het weekend een leuk uitstapje heb, duik ik in mijn kast en trek mijn favoriete items eruit. Ik ging laatst op stap met mijn blogvriendinnen en dat leek me een mooi moment om even wat outfitfoto’s te maken. Met collegabloggers aan je zijde is er niemand die gek opkijkt als je tienmiljoen poses aanneemt en alle foto’s kritisch beoordeelt…

Ik vond mijn vriendinnetje Charlotte bereid om de camera in de hand te nemen en poseerde er op los.

close up outfit luipaard streepjes tule rok bregblogt.nl

De rok is van Only, het jasje van Zeeman (in de sale voor €6,-!) en het gestreepte shirt is van Sissy Boy.

detail outfit luipaard streepjes bregblogt.nl

outfitpost streepjes luipaard bregblogt.nl

De maillot die ik eronder draag is mijn favoriet, want hij is lekker zacht en dik en zakt niet af. Aan de onderkant zitten een soort sokjes, ideaal als je laarzen draagt. Maar dus ook prima met sneakers! Hij komt van de Primark en kost €5,- geloof ik. Er liggen er inmiddels 4 in mijn la, omdat ik ze zo graag en vaak draag.

gouden Nike bregblogt.nl

De sneakers zijn de gouden Nike’s die ik voor mijn verjaardag kreeg van Etienne. Ik ben er nog steeds ZO blij mee en draag ze zo vaak als ik kan.

Ik heb me de hele dag heel fijn gevoeld in deze outfit en ik vind het leuk dat ik jullie weer eens een kijkje in mijn kledingkast kan geven!

In welke outfit voel jij je helemaal geweldig?

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

4 thoughts on “Outfit: Streepjes, luipaard en een tule rok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.