Tijdens een gezellige dag in Roermond poseerde ik tegen de achtergrond van de mooie Munsterkerk. Ik had mijn favoriete prints bij elkaar gecombineerd en dit is het resultaat…

Doordeweeks draag ik minder gewaagde printcombinaties, omdat ik nu elke dag werk. En op mijn werk is het wel fijn als ik er een beetje neutraal en representatief uitzie. Als ik dan ‘s middags thuiskom doe ik het liefst meteen een joggingbroek aan. Maar als ik dus in het weekend een leuk uitstapje heb, duik ik in mijn kast en trek mijn favoriete items eruit. Ik ging laatst op stap met mijn blogvriendinnen en dat leek me een mooi moment om even wat outfitfoto’s te maken. Met collegabloggers aan je zijde is er niemand die gek opkijkt als je tienmiljoen poses aanneemt en alle foto’s kritisch beoordeelt…

Ik vond mijn vriendinnetje Charlotte bereid om de camera in de hand te nemen en poseerde er op los.

close up outfit luipaard streepjes tule rok bregblogt.nl

De rok is van Only, het jasje van Zeeman (in de sale voor €6,-!) en het gestreepte shirt is van Sissy Boy.

detail outfit luipaard streepjes bregblogt.nl

outfitpost streepjes luipaard bregblogt.nl

De maillot die ik eronder draag is mijn favoriet, want hij is lekker zacht en dik en zakt niet af. Aan de onderkant zitten een soort sokjes, ideaal als je laarzen draagt. Maar dus ook prima met sneakers! Hij komt van de Primark en kost €5,- geloof ik. Er liggen er inmiddels 4 in mijn la, omdat ik ze zo graag en vaak draag.

gouden Nike bregblogt.nl

De sneakers zijn de gouden Nike’s die ik voor mijn verjaardag kreeg van Etienne. Ik ben er nog steeds ZO blij mee en draag ze zo vaak als ik kan.

Ik heb me de hele dag heel fijn gevoeld in deze outfit en ik vind het leuk dat ik jullie weer eens een kijkje in mijn kledingkast kan geven!

In welke outfit voel jij je helemaal geweldig?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Pingback: Dit is mijn sneaker wishlist voor het najaar van 2018!* | Breg Blogt

  2. Pingback: Outfit: Maxidress met luipaardprint - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.