Bloggersdag Roermond bregblogt.nl

Oh Happy Day #39: Op stap met mijn blogvriendinnen in Roermond

Het stond al maanden in de agenda: 27 januari gingen we op stap met de ‘Happy Mama Club‘. Dit appgroepje ontstond in 2015 en we zien elkaar een aantal keer per jaar. Dit keer maakten we Roermond onveilig…

Op zaterdagochtend mocht ik van de roodharige hunk lekker uitslapen en kon ik rustig aan doen. Om half 1 pakte ik de trein en genoot ik van een half uurtje lezen…

We hadden afgesproken voor de lunch bij Brownies & Downies. Hier ben ik in december 2017 met Etienne en Laurens geweest en dat beviel zo goed, dat ik de dames er graag kennis mee wilde laten maken. Het eten is heerlijk, de bediening is top en de prijzen zijn prima. Wat mij betreft is dat een topcombinatie!

Er was wijn…

wijn lunch brownies & downies bregblogt.nl

…brood met kroketten…

broodje kroket brownies&downies Roermond bregblogt.nl

en een heleboel foto’s en filmpjes natuurlijk…

Wijn drinken bloggersdag bregblogt.nl

Na de lunch hadden we iets meer dan een uur de tijd om lekker te gaan shoppen. Heel veel winkels hebben we niet gezien, want ondergetekende had het geniale idee opgevat om even outfitfoto’s te laten maken, dus hebben we een half uur midden op het Munsterplein gestaan, tot grote hilariteit van ons zelf en de vele voorbijgangers…

(Volg je mij trouwens al op Instagram? ♥)

We trokken als een kolonie kakelende kippen door de gezellige binnenstad van Roermond…

shoppen bloggersdag roermond bregblogt.nl

Ik had een kleine verrassing geregeld voor de dames, zodat we niet alleen aten en dronken. (Niet dat dat erg was geweest, maar toch!)

Hotel Arresthuis Roermond bregblogt.nl

We kregen een rondleiding in Het Arresthuis in Roermond. Dit is een hotel van Van der Valk, dat tot 2007 in gebruik was als huis van bewaring. Sinds 2011 is het in gebruik als hotel en het is echt gaaf! Heel veel oorspronkelijke elementen zijn bewaard gebleven en de details die je het gevangenis gevoel geven zijn overal. Het lijkt me te gek om er een keertje te slapen, de bedden zagen er heel uitnodigend uit en het hotel had een hele bijzondere sfeer. Hieronder krijg je een beeld van de bijzondere inrichting van het hotel.

En toen was er weer eten…

We sloten ons bezoekje aan Het Arresthuis af met een glaasje prosecco en toen was het tijd voor het belangrijkste laatste deel van deze dag: het diner! We hadden gereserveerd bij een tapasrestaurant in de Brugstraat, Café Sevilla. Vanaf het moment dat we neerploften aan een ronde tafel tot we drie uur later de deur uit liepen hebben we aan één stuk door gekletst. Oké en gegeten, want de tapas waren erg lekker, net als de wijn! Ik heb dus ook geen foto’s van het eten gemaakt! Het was zo ontzettend gezellig en ontspannen en we raakten maar niet uitgepraat. Ik blijf het bijzonder vinden, een stel meiden met een gedeelde passie dat het in real life net zo goed kan vinden als online.

Ik stapte om half 12 weer thuis naar binnen, moe, maar vooral met een grote glimlach op mijn gezicht. Het was echt een dag met een gouden randje! ♥

Ga jij weleens met je vriendinnen een dagje weg?

 

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

14 thoughts on “Oh Happy Day #39: Op stap met mijn blogvriendinnen in Roermond

  1. Ik vind het inderdaad ook echt zo bijzonder en jullie vriendschap is mij echt zoveel waard.. thnx voor deze top daag!

  2. Wat leuk dat jullie dat doen! Ik heb niet echt een vriendinnenclubje, maar ik heb ook liever een een-op-een date en die heb ik gelukkig regelmatig. Onder het mom van ‘winkelen’ de hele middag op het terras zitten met rosé 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.