In 2016 kreeg ik een bijzonder cadeau van mijn vader: de oude typemachine, die van zijn vader was geweest. Dit prachtexemplaar staat sinds een tijdje te pronken in de woonkamer, alleen miste ik nog iets…

De typemachine staat op een bureautje, dat ik van mijn moeder heb gekregen. Het is eigenlijk een oude wastafel, zo eentje waar ze vroeger een lampetstel op hadden staan om zich aan te wassen. Ik ken het bureautje al mijn hele leven en ben heel blij dat het nu een mooi plekje in mijn eigen woonkamer heeft gekregen.

Het hoekje bleef alleen steeds een beetje donker en ik wist niet zo goed wat ik er voor lamp bij kon zetten. Ik surfte wat rond, keek om me heen in winkels, maar hét perfecte lampje bleef uit. Tot het moment dat ik de vraag kreeg van directlampen.nl of ik iets wilde uit hun webshop wilde kiezen. Ik dook in de webshop, klikte op bureaulampen en enkele minuten later klonk het spreekwoordelijke engelengezang en vloog het vuurwerk door de lucht. Ik vond het perfecte lampje! Mintblauwe-tafellamp-draaiknoppen-industrieel-Anne-Lighting-Dolphin directlampen.nl bregblogt.nl

De lamp is van het Nederlandse merk ‘Anne’, opgericht door een moeder en dochter met een grote passie voor mooie verlichting. Het lampje kost €49,95. De kleur is bijna gelijk aan die van mijn typemachine en het lampje past heel erg goed in ons interieur. Ik telde de dagen af tot het pakketje bezorgd werk en ik stond te popelen om het mooie plekje helemaal af te maken. Het kwam allemaal zo goed tot zijn recht, dankzij het zachte licht van de ledlamp die ik erin deed, komt de typemachine in de spotlight te staan en is het bureautje helemaal af!

close up lamp directlampen.nl bregblogt.nl

lamp typemachine bureau directlampen.nl bregblogt.nl

Ik ben zo blij dat er steeds meer rust in ons interieur komt, dat het me lukt om er stap voor stap een mooi geheel van te maken.

Dit bijzondere hoekje is een echte eyecatcher geworden in de woonkamer. Als we bezoek krijgen, komt de typemachine altijd wel even ter sprake, het is ook zo’n gaaf ding! En het lampje maakt het geheel nu gewoon af, ik ben een blij ei!

Vind jij het ook altijd zo lastig om goede verlichting te vinden? Wat vind je van mijn lampje?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

    • Dankjewel! Het is echt een hoekje waar iedereen naartoe wordt getrokken als ze binnenkomen, zo leuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.