? Het houdt niet op, niet vanzelf ? Ik heb de eerste twee weken van dit jaar nog lekker besteed aan het vieren van mijn verjaardag en ik heb er volop van genoten! In deze Oh Happy Day blik ik nog even terug met jullie…

De eerste zondag van het nieuwe jaar kwam mijn familie gezellig lunchen. Ik dook ‘s ochtends de keuken in om de lunch voor te bereiden. Ik maakte verse soep en een lekkere chocoladetaart.

lunch voorbereiding bregblogt.nl

Bakken is niet mijn sterkste kant, maar sinds ik de mix voor wolkentaart heb ontdekt maak ik echt lekkere taarten! Bij de jumbo vond ik schattig strooisel voor over de taart en met een beetje fantasie was hij best wel pinterest perfect

wolkentaart chocolade bregblogt.nl

Ik had de tafel gezellig gedekt voor mama, mijn broers, schoonzussen en Etienne en mijzelf. Voor de kinderen was de salontafel omgetoverd tot kindertafel, zodat zij alle rust en ruimte hadden om samen te spelen en te eten.

bregblogt.nl salontafel

Na het eten doken de kinderen de tuin en de speelkamer in en konden wij lekker natafelen en bijkletsen. We aten de taart op als toetje en het hele gezelschap zong voor me, zo ontzettend leuk!

kaarsjes uitblazen bregblogt.nl

Het was wel even gek om zo samen aan tafel te zitten zonder papa, dit was de eerste keer dat iedereen weer bij ons was in deze setting. Toch kijk ik terug op een hele ontspannen en liefdevolle middag!

Op kantoor waren ze mijn verjaardag ook niet vergeten, getuige deze kaart waarom ik nog steeds hardop moet lachen… ?

verjaardagskaart werk bregblogt.nl

Een week later stond er weer een feestje op de planning, dit keer voor mijn vrienden! Etienne was chef drank, wat resulteerde in hilarische foto’s op de app.

We ruimden de woonkamer leeg, zetten een paar statafels neer en dankzij de winterse temperaturen diende de achtertuin als koelkast, heel handig!

feestje voorbereiding bregblogt.nl

Het werd een ontzettend gezellige avond met fijne mensen. Etienne verraste me nog met een quiz, die hij speciaal voor mij had gemaakt. 20 vragen om te testen hoe goed mijn vrienden mij kennen. Zoals ik van Etienne gewend ben, waren het hele grappige en originele vragen en werd er heel wat afgelachen.

Ik had van mijn verjaardagsgeld een Instax camera gekocht, dat stond al heel lang op mijn verlanglijstje. De foto’s zijn zo leuk geworden!

foto's feestje bregblogt.nl

Rond 1.00 verlieten de laatste gasten ons huis en doken we ons bed in. De volgende dag was het nog even avontuurlijk, toen we er op weg naar de glasbak achterkwamen dat we onszelf hadden buitengesloten. Waar zouden we zijn zonder de buurvrouw die even gauw naar huis kwam om ons binnen te laten?! 😉

Kijk hier: een lesje kinderarbeid voor Loedermoeders:

the day after bregblogt.nl

Ik ben blij dat ik mijn verjaardag dit jaar zo relaxed en met heel veel plezier heb kunnen vieren met de mensen die belangrijk voor me zijn! Weer een stapje dichterbij de 40 is op die manier totaal geen straf, maar één groot feest! ♥

Weet jij de antwoorden op de quizvragen? Ik ben benieuwd!!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.