‘Hoor je de alarmbel gaan…dan komt Sam er heel snel aan…taaatuuuttaaaauuuutaaatuuuu!’ Wie kent ‘m niet? Onze held van de buurt: Brandweerman Sam?! Laurens is in ieder geval een grote fan en sprong een gat in de lucht toen we hem meenamen naar de voorstelling Brandweerman Sam LIVE! in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond.

Brandweerman Sam redt het circus

Het circus komt naar Piekepolder. De
Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende
Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn
team altijd paraat.

De show zit vol muziek en dans, waarbij het publiek actief wordt betrokken. De liedjes zijn aanstekelijk en vrolijk, stilzitten is maar lastig!

Brandweerman Sam Live bregblogt.nl Van Hoorne entertainment

De spelers in de show zijn, op de circusdirecteur na, allemaal verkleed als poppen, die er precies zo uitzien als in de tv serie. Dit maakt het in de beleving van de kindjes nog iets echter. Laurens heeft het sindsdien steeds over ‘Grote Sam in het theater’. Het is zo leuk hoe de kinderen bij de show betrokken worden, ik zag overal om me heen stralende koppies met rode konen, die hard hun best deden om mee te zingen, te klappen en te helpen bij het redden van het circus.

Brandweerman Sam Live bregblogt.nl Van Hoorne

Tussen de regels door brengt Sam de kinderen ook nog wat tips en tricks bij over brandblussen. Altijd handig, de show is ook nog eens leerzaam dus!

Fan van Van Hoorne

Sinds we in 2017 voor het eerst kennismaakten met een show van Van Hoorne Entertainment, Hans en Grietje de Musical, zijn we fan. De shows zijn vrolijk, vermakelijk en geschikt voor jong en oud. Na afloop is er altijd tijd voor een foto en dit wordt allemaal perfect geregeld, zodat iedereen aan de beurt komt. In 2018 staan er nog een aantal nieuwe shows op de planning, waar we alweer reikhalzend naar uitkijken!

Wat vond Laurens ervan?

Toen we hem ‘s ochtends vertelden wat we gingen doen, brak een enorme glimlach door op zijn gezichtje. Hij speelt bijna dagelijks wel een scène na waarin zijn grote held Sam de hoofdrol speelt. Laurens was 3,5 toen we de voorstelling bezochten en dat ging heel erg goed.

Brandweerman Sam Live Van Hoorne Entertainnment bregblogt.nl

Hij klapte en danste mee en ging helemaal op in het verhaal. Met rode wangen en stralende ogen verlieten we na een uurtje de zaal. Ik was benieuwd of hij ook op de foto durfde met zijn helden, aangezien hij dat met Hans en Grietje nog te spannend vond. Nou, hij durfde het dit keer zeker! Wel lekker bij papa en mama op de arm, maar zo trots als pauw!

Laurens Brandweerman Sam bregblogt.nl

Extra leuk detail: alle kindjes krijgen na afloop een diploma, omdat ze geslaagd zijn als junior kadet!

Brandweerman Sam Live! is in de reprise te zien tot en met 30 april 2018 in verschillende theaters door het hele land. Kijk voor meer informatie op:

Wij hebben deze show bekeken op uitnodiging van de producent, dit beïnvloedt onze mening echter niet: we zijn oprecht enthousiast!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Leuk zeg, ik heb ook al kaartjes om met mijn 4 jarige zoon te gaan, die is ook gek op Sam

  2. Pingback: Dit was januari 2018! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.