Hieperpiep in de gloria! Ik ben jarig!

Even een kort berichtje van mij, want ik heb het vandaag natuurlijk vééééél te druk met taart eten, bubbels drinken, felicitaties ontvangen en cadeautjes uitpakken!

Vandaag ben ik jarig en ik ga dus niet 37 kaarsjes op mijn taart zetten, maar wel 37 stukken opeten als ik de kans krijg. Vandaag vier ik dat ik weer een stapje dichterbij de 40 ben. Ik vier dat ik dit jaar zonder al te veel kleerscheuren en een stuk sterker en wijzer kan afsluiten. Ik vier het leven, ik vier vriendschap, ik vier de liefde!

En in het kader van de liefde wil ik een mooi verhaaltje met jullie delen:

Eerder deze week ging ik een dagje op pad met mijn mannen. We waren wat aan het (window)shoppen toen ik halsoverkop, hoteldebotel verliefd werd. Echt knetterverliefd. Op een paar schoenen. We keken elkaar smachtend aan, maar toen ik het prijskaartje zag, liep ik door. Deze schatjes waren helaas nu ietsiepietsie boven budget. Etienne liep achter me en hij registreerde de vonken, het engelengezang en het vuurwerk. Even later kwam hij voor me staan en zei: ‘Schat, als je die schoenen echt zo mooi vindt, dan krijg je ze toch voor je verjaardag?’

Ik was een beetje veel overdonderd en stond hem een beetje aan te kijken als een botsauto. Ik vond het ZO lief dat hij dit korte moment tussen de schoenen en mij had opgepikt. En dat hij me zo goed kent dat hij zag dat het ECHTE liefde was, dat hij besloot om ze voor me te kopen. Echt, wat hou ik toch veel van die man! (Ook zonder die schoenen hoor)

KIJK DAN HOE COOL ZE ZIJN:

breg jarig 37 bregblogt.nl

Mijn cadeau van Etienne is dus geen verrassing meer dit jaar, maar dat mag de pret niet drukken! Wij gaan er een gezellige dag van maken en roetsjen vanavond zo het nieuwe jaar in met een hoop lekkers, bubbels en plezier.

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een liefdevol, gezellig en warm 2018 waarin al je dromen uitkomen.

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Gefeliciteerd en een fijne dag vandaag!
    Ik kreeg vorig jaar met kerst een hele warme vest van m’n man, die ik zelf veel te duur vond. Ik droeg hem de hele winter en nu alweer. Dat jij ook maar zo mag genieten van je schoenen! 😉

  2. Pingback: Oh Happy Day #38: jarig en oud & nieuw! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.