De Airfryer is al een aantal jaren razend populair en is een cadeau dat graag en veel wordt gegeven. Niet alleen de Airfryer zelf, maar ook handige accessoires zijn heel leuk om cadeau te geven. Zoek je nog inspiratie voor de feestdagen? Hier vind je het perfecte cadeau voor de Airfryer!

Airfryer kookboeken

Er komen steeds meer kookboeken op de markt voor de Airfryer. Zo schreef ik al eens een blog over het Airfryer kookboek van The Amazing Kitchen. Hieronder zet ik alle Nederlandstalige Airfryerboeken op een rijtje:

Naast deze boeken vind je ook heel veel Engelstalige kookboeken voor de Airfryer op Bol.com.

Kijk vooral ook eens bij mijn Airfryer recepten voor inspiratie. Op het blog van The Amazing Kitchen vind je ook allerlei lekkere recepten.

Accessoires voor de Airfryer

Er zijn heel veel accessoires te krijgen voor de Airfryer. Zelf gebruik ik alleen het mandje en daarin soms een bakvorm, maar in de verschillende Facebookgroepen zie ik regelmatig handige accessoires voorbij komen!

Er zijn dus genoeg cadeaus voor de echte Airfryerfan en het leuke is dat ze er in allerlei prijscategorieën zijn! Ga jij dit jaar een Airfryerfan verrassen met een mooi cadeau?

Heb je nog toevoegingen? Laat het me weten!

Dit artikel bevat affiliate links.
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Wij hebben een glazen airfryer, dat vind ik echt een tip! Kun je altijd kijken of iets al bruin genoeg is. Zelfs bij mij mislukt er niks meer 😉

  2. Pingback: Pita met zelfgemaakte falafel uit de Airfryer - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.