Ik voelde me onlangs even een klein beetje Oprah….’You get a stofzuiger! And…you get a stofzuiger!’

Een tijdje geleden kreeg ik van Sauber de vraag of ik één van mijn blogvriendinnen wilde verrassen met een nieuwe stofzuiger én dan zelf ook een nieuwe wilde ontvangen. Cadeaus uitdelen is altijd leuk en al helemaal als je er dan zelf ook nog eentje krijgt!

Ik dropte een berichtje in het appgroepje van mijn blogvriendinnen met de vraag wie er wel een nieuwe stofzuiger kon gebruiken. Daar hadden alle dames wel oren naar en het was nog lastig kiezen! Ik besloot mijn vriendin Nicole te verrassen met een nieuwe stofzuigert. Met 2 kleine kids en 2 honden kon ze wel een nieuwe gebruiken en ik koos de zakloze Sauber V60 uit. Handig, want na het stofzuigen kiep je de bak zo leeg, geen gedoe meer met die (vond ik altijd) viezige stofzuigerzakken. Hij is lekker licht, makkelijk op te bergen en zuigt als een malle. Prima stofzuigert dus als je het mij vraagt, maar stiekem weet ik er niet zoveel van…

Hier in huize Breg Blogt ben ik eigenlijk niet degene die over de stofzuiger gaat, die eer is weggelegd voor de Roodharige Hunk. (Sorry schat, dat ik nu je macho imago om zeep help) Hij wordt bij het stofzuigen vaak geassisteerd door Laurens, dus met deze actie maakte ik in één keer 2 mannen blij. Nou ja, de kleine man was lyrisch, de grootste zag het als een handig gebruiksvoorwerp.

Het is een weinig sexy cadeau natuurlijk, zo’n stofzuiger, maar wel eentje die het klusje een stukkie makkelijker maakt. En Laurens is echt helemaal lyrisch, want die kruipt als een gek achter zijn vader aan, houdt zijn hoofd tegen de achterkant en gaat vervolgens ‘lekker haren föhnen!’ Dit levert nogal bijzondere foto’s op…

sauber stofzuiger bregblogt.nl

Ach, je hoeft maar ergens enthousiast van te worden hè? Zo word ik dat wel van een schoon huis, maar de weg ernaartoe besteed ik met alle liefde uit aan anderen. Gelukkig heeft mijn zoon de poetstic van zijn oma’s geërfd en is Etienne gewoon een droomman die stofzuigen niet erg vindt. Kan ik mooi vanaf de bank naar ze kijken, terwijl ik koekjes eet. Ze moeten natuurlijk wel wat te stofzuigen hebben…

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Jaaa hij is echt fijn! Perfect cadeau hier inderdaad want elke dag moet er gestofzuigd worden. En grondig! Dank je wel nogmaals lieve Bregje ❤️

  2. Super tof dat je dit mocht doen…. Onze eigen Oprah!!! hihi
    Ik ben ook echt nog op zoek naar een goede, maar nog niet de beste gevonden!

  3. Wat lief dat je Nicole hebt mogen verrassen! Ik heb onlangs een Dyson steelstofzuiger gekocht en ik ben er echt weg van. Hahaha, zo raar om te zeggen! Maar met een dreumes en 5 katten in huis is mijn huis nu zoveel schoner en dat vind ik zo fijn!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.