Bij de webshop Mijn Eigen Boekje bestel je in een paar simpele stappen een super grappig en gepersonaliseerd boekje voor jouw kind! Ik vertel je alles over deze leuke webshop én laat de boekjes zien die wij hebben uitgekozen!

Over Mijn Eigen Boekje

Op een druilerige vrijdag ontving ik een mailtje van Rikke en de dag was meteen een stuk minder druilerig! Deze Deense dame woont vlakbij Maastricht en vertelde ontzettend enthousiast over haar bedrijf. Rikke en haar man Marc zijn begonnen met Mijn Eigen Boekje, doordat ze hun eigen kinderen vaak de hoofdrol gaven in de verhalen die ze voor het slapengaan vertelden. Hun gedachte achter het concept straalt ontzettend veel plezier en enthousiasme uit, zo blijkt wel uit wat ze schrijven op de website:

Wij geloven in kinderen! In hun ongereptheid, hun leergierigheid en positieve kijk op de wereld. Om die eigenschappen verder te ontwikkelen, is het belangrijk dat kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Om ze op een belangstellende manier te begeleiden van kind naar puber tot volwassene.

Belangstelling tonen en aandacht geven kan op veel verschillende manieren. Voorlezen, voor het slapen gaan, midden op de dag of misschien zelfs meerdere keren per dag, is een goede manier om kinderen te laten voelen dat zij even in het middelpunt van uw aandacht staan. Dat is waarom wij Mijn Eigen Boekjes maken. Om het thuis nog gezelliger te maken. Om samen met uw kind de wereld van de fantasie in te duiken en even te ontsnappen aan het drukke en hectische leven buitenshuis.

Voor de verhalen en illustraties werken ze samen met verschillende Nederlandse en Belgische schrijvers en illustratoren. Daarnaast schenken Marc en Rikke ieder jaar een aantal boeken aan ziekenhuizen, kindertehuizen en andere instanties die zorg dragen voor kinderen. Dit maakt het initiatief in mijn ogen nóg een beetje leuker en waardevoller!

Laurens in de hoofdrol

Ik mocht van Mijn Eigen Boekje niet 1, maar 2 boekjes maken voor Laurens. Ik ging natuurlijk direct aan de slag en had nog best even moeite met het uitkiezen van de verhaaltjes. Je kunt namelijk kiezen uit 9 verschillende verhaaltjes! De thema’s lopen uiteen van verjaardag tot superheld, van Sinterklaas tot de dierentuin.

Mijn Eigen Boekje Superheld bregblogt.nl

Ik koos voor de boekjes over superhelden en Sinterklaas. Op de website vul je een aantal gegevens in, zoals de naam en het geslacht van je kindje, de haar- en huidskleur en de namen van de ouder(s). Afhankelijk van het verhaaltje wordt nog meer informatie gevraagd.

Zeer goede kwaliteit

Een paar werkdagen later had ik de boekjes al in huis! Ik ben echt ontzettend te spreken over de boeken, de verhalen en de afwerking. De boekjes hebben een harde kaft en echt alle details kloppen. Je kunt voorin een persoonlijke boodschap plaatsen voor het kindje dat het boek cadeau krijgt. Bij alle boekjes zit een extra verrassing die past bij het verhaal…wat dit is? Dat zie je als je het boekje bestelt en ontvangt…

De verhaaltjes zijn ontzettend leuk en grappig en lezen vlot voor. Mijn zoon die meestal geen 10 seconden stil is heeft nu ademloos en geconcentreerd zitten luisteren! Etienne heeft ons gefilmd tijdens het voorlezen, dus kun je nu een klein stuk van het Sinterklaasverhaal luisteren:

De boekjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. Het boekje met een harde cover en 24 pagina’s kost €29,- inclusief verzending. Met de code BREGBLOGT15 krijg je altijd 15% korting op je eerste bestelling!

Let op: Als je jouw boekjes voor Sinterklaas wilt ontvangen is de uiterste besteldatum 29 november 2017!

 

p.s. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram? ♥

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

21 Reacties

 1. Wat een super leuke winactie en wat een gave boekjes. Wij lezen heel graag voor en onze dochter Noor vind het lezen geweldig. Ze luisterd altijd aandachtig en o wee als we iets overslaan. Leuk voorgelezen op het filmpje. We maken graag kans op is een superheld. Onze dochter zegt altijd dat ze een super held is en rent dan door het huis om ons te beschermen en dan vooral haar kleine zusje.

 2. Wat leuk! Ik zou graag in de dierentuin winnen voor mijn dochter Yara, omdat wij regelmatig naar de dierentuin gaan en zij gek is op dieren.

 3. Wauw, super toffe actie!!
  Lastig kiezen uit zoveel leuke boekjes maar ik ga voor Max De Superheld ?

 4. in de Dierentuin 🙂 Voor de kleine van mijn beste vriendin zou ik die graag willen winnen. Voor mijn eigen meisje heb ik reeds een boekje besteld (.. en het Sinterklaasmysterie). Echt geweldig leuke boekjes zijn het! Daarom gun ik mijn beste vriendin een gepersonaliseerd boekje voor haar dochtertje.

 5. Gave winactie! Erg leuke boekjes. Wij gaan voor Hidde de superheld! Wat zal mijn zoon enthousiast zijn als er een boekje met zijn naam is!

 6. wat leuk zo’n boekje In de dierentuin lijkt mij leuk voor mijn zoontje

 7. Wat een leuke winactie! Dit zien er superleuke boekjes uit.
  Ik zou graag meedoen voor mijn zoontje Bas. Hij wordt 16 december 3 jaar.
  Ook wordt hij (uitgerekend) 31 december grote broer!
  Het boekje ‘Bas bakt een taart’ zou ik heel graag winnen! Spannend!

 8. Marjo Hochstenbach Antwoord

  Leuke aktie onlangs n boekje laten maken voor onze kleindochter Anna is jarig heel erg leuk geworden kwa verhaal en tekeningen t boekje van taart bakken lijkt ons ook leuk succes met eigenboekje dat jullie nog veel verhaaltjes mogen schrijven.

 9. Heel leuk en moeilijk kiezen. Ik kies Max de Superheld! Wat tof als hij een boekje kan lezen met zijn eigen naam!

 10. Superleuk!
  Ik zou kiezen voor ‘Jonas in gekke kleren’. Mijn zoontje houdt er namelijk enorm van om zich te verkleden… hoe gekker, hoe liever.

 11. Dat wordt een heel leuk boekje voor Nathan! De Superheld zou hij echt heel erg leuk vinden.

 12. Mocht ik winnen dan kies ik voor Victor en de sinterklaas mysterie. Mijn zoontje is tweetalig opgevoed en leert de Nederlandse en Poolse kultuur kennen. Maar de Nederlandse Sinterklaas traditie gaat zeker boven alles. Volgende week dinsdag is ie ook jarig ik zou dus echt blij zijn met zijn eigen boek.

 13. Claudia Diependaal Antwoord

  Ik doe heel erg graag mee. Faye is pas 3 dus mij lijkt heeft gekke kleren het leukst. Of de superhelden moeten niet TE spannend zijn. Ze is nl gek op Batman maar dat in kleding etc.

 14. Voor E zou ik zeker gaan voor het verhaaltje in de gekke kleren. Ze is enorm haar eigen kledingsmaak aan het ontwikkelen en wat zij gek vind. Wat een leuke boekjes trouwens, kende het helemaal niet.

 15. Wat leuk!!!! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Lex! Zijn naam komt niet zo veel voor dus is zo’n boekjes extra uniek. Ik zou kiezen voor het verhaal over het bos. Die van Sinterklaas van Laurens is ook megagaaf!

 16. Als ik zou winnen zou ik het verhaal … gaat naar het bos kiezen voor mijn dochter Lisanne 🙂

 17. Ik doe graag mee met de wedstrijd om het boekje “in de dierentuin” te winnen. Mijn metekindje (Matt) zou hier zo enthousiast van worden!

 18. Wat een leuke boekjes! Ik wil graag kans maken op De Superheld. Lijkt me geweldig voor 1 van mijn stoere jongens!

 19. Linda Raaijmakers Antwoord

  Heel graag de superheld voor ons neefje die in februari geboren gaat worden dus als ik zou winnen mag mijn zus de naam mailen 😀

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.