Mijn arme lever zal nog lang moeten herstellen van wat hij het afgelopen weekend allemaal heeft moeten incasseren. Kijk mee in een nieuwe Oh Happy Day!

Vrijdag Verrassingsdag

Het weekend begon heel goed met een verrassing van mijn vriendin Rachelle. Laurens ging gezellig logeren bij zijn peettante. Nadat ik hem had weggebracht aten we de lekkerste broodjes hamburger, voor we op pad gingen.

Laurens logeren bregblogt.nl

samen eten bregblogt.nl

Ik had geen flauw idee wat me te wachten stond, ik was zo hyper als een kind in de Sinterklaasperiode. In dit blog lees je alles over de bijzondere avond met een lach en een traan…

Zaterdag Katerdag

Na een hele gezellige avond met de nodige biertjes was het geen straf dat Laurens uit logeren was. We konden lekker uitslapen en ik verplaatste mijn gammele lijf van het bed naar de bank. Zaterdagavond stond er weer een mooi feestje op de planning, dus ik wilde even de batterij opladen.

Laurens kwam weer thuis en we keken samen naar de intocht van Sinterklaas op tv. Ik vond dat vroeger altijd ZO leuk en geniet er enorm van om het nu met Laurens opnieuw te beleven.

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op

Tegen de avond raapte ik mezelf bij elkaar en verruilde mijn joggingpak voor een leuke outfit. Het feestje vond dit keer plaats op een goede steenworp afstand van ons huis, met recht een thuiswedstrijd dus! Ik ging samen met een club gezellige dames op pad en we begonnen de avond in de frituur om een bodempje te leggen. Daarna betraden we het gemeenschapshuis, waar die avond een paar honderd vrouwen uit hun dak zouden gaan. In het carnavalsseizoen vinden in Limburg overal dames- en herenzittingen plaats. Er komen dan allemaal artiesten optreden en er is een hoop bier. Nu ben ik niet vies van een biertje en is mijn inburgering in het Limburgse land al aardig voltooid, dus op zulke feestjes voel ik me als een vis in het water!

dameszitting Amie bregblogt.nl

Fabrizio bregblogt.nl

Deze gezellige meneer is Fabrizio, een lokale carnavalsheld die ik al vaak heb zien optreden, sterker nog, ik heb ook regelmatig bij hem op het podium gestaan… Laten we zeggen dat de alcohol me weleens laat denken dat ik een popster ben… En dan vang je hem natuurlijk even in de gang voor een foto, als echte #fangirls! ?

Het was echt een topavond, we hebben zo gelachen en genoten! Tegen half drie stommelde ik tevreden door de voordeur en ik wist niet hoe snel ik mijn bed in moest duiken!

Zondag Zendag

Het zal geen verrassing zijn dat ik op zondag niet zo heel veel waard was. Gelukkig mocht ik uitslapen van mijn mannen, dat hielp nog een beetje. Ik verheugde me op een nieuwe pyjama dag, ware het niet dat een dierbare vriend jarig was en we daar in de middag even naartoe zouden gaan. Ik lapte mezelf met veel pijn en moeite op, terwijl we op de app nog vrolijk nagenoten van de avond ervoor. Alhoewel het niet voor iedereen (inclusief ondergetekende) zoveel genieten was, gezien de indrukwekkende hoeveelheid biertjes en andere drankjes die er genuttigd zijn.

Op het verjaardagsfeestje ontdekte ik het beste medicijn: een lekker glas witte wijn! Na een glaasje voelde ik me weer wat meer mens. Het was gezellig en Laurens vermaakte zich prima met alle aanwezige kindjes. Na een paar uurtjes vertrokken we weer naar huis om lekker op de bank te ploffen.

Het was een megadruk weekend, maar ik heb zo ontzettend genoten, dat ik de drukte voor lief nam. En dat mijn lijf aanvoelt alsof het onder een vrachtwagen heeft gelegen negeer ik voor het gemak maar even. Het was een weekend om in te lijsten en dat neemt niemand me meer af! ♥

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.