Sinds een paar jaar is de Video van Sint een grote hit onder Sint-lievende kinderen én hun ouders. Ook in Huize Breg Blogt zijn we groot fan. Vandaag vertel ik je alles over de nieuwe pakketten van 2017!

Video van Sint

In 2016 maakte ik voor het eerst kennis met het gemak van de Video van Sint. Toen maakte ik een video voor alle kleinkinderen in ons gezin, 5 stuks in totaal. Je voegt foto’s toe, selecteert een aantal zaken als hobby’s, lievelingseten en als je wilt een opvoedtip. Nog even wat extra foto’s en klaar is de hulppiet! Toen ik in 2017 opnieuw het aanbod kreeg om een video te maken, was ik weer enthousiast!

Video van Sint winactie bregblogt.nl

Veel mogelijkheden

Dit keer hebben we een video gemaakt voor ons gezin. Voor Laurens heb ik alles bloedserieus ingevuld, maar toen was Etienne aan de beurt. Nadat ik voor hem alles had ingevuld schoof ik de laptop door. Hij vulde wat gegevens in over mij, we rondden de bestelling af en het wachten kon beginnen. Gelukkig hoefde dat niet lang, want binnen een kwartiertje belandde de video al in mijn digitale brievenbus! Ik heb ontzettend hard gelachen om de serieuze Sinterklaas die mij vertelde dat ik niet te hard mag rijden en dat ik 21 jaar ben. Etienne hield het niet meer toen de Goedheiligman hem vertelde dat hij dol is op legpuzzels maken en dat hij niet zo hard meer moet crossen met zijn e-bike!

Voor jong en oud

Je hebt het misschien al in de gaten, maar de Video van Sint is dus niet alleen voor de allerkleinsten! Het is ook een leuke manier om je familie of vrienden in het zonnetje te zetten of juist een geintje met ze uit te halen. Je kunt kiezen uit een hele lijst met lievelingseten, hobby’s, complimenten en opvoedtips, waarbij er volop keus is uit zowel serieuze als grappige onderwerpen.

Video van Sint bregblogt.nl

Verschillende pakketten

Je hebt keuze uit verschillende pakketten. Wil je alleen de download? Of liever een DVD? Of kies je voor het complete pakket met zowel de download als de DVD met allemaal leuke extra’s, zoals een verjaardagsvideo, een tekeningvideo en een gesigneerde kaart?

Makkelijk bestellen

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, is bestellen echt makkelijk. Je voegt stap voor stap de personen toe. Vervolgens kies je een foto, die je naar wens op maat kunt maken. Daarna kies je uit de drop down menu’s wat je wilt dat de Sint over de gekozen persoon zegt. Aan het einde controleer je alles nog even en dan kun je de bestelling afronden. Bij de download en het complete pakket ontvang je de download na ongeveer een kwartiertje in je inbox. Als je de dvd voor 16.00 bestelt op werkdagen, heb je hem de volgende werkdag in huis. In het weekend geldt een levertijd van 72 uur.

Video van Sint pakket bregblogt.nl

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

27 Reacties

 1. Wow wat zou ik dit graag winnen. Hoef ik voor m’n zoontje van 4 geen gedicht meer te verzinnen!
  Ik zou dit super graag willen winnen voor m’n zoontje van 4 en z’n kleine broertje van 4 maanden! Tevens is het natuurlijk leuk om tijdens het sinterklaas spel als de kinderen op bed liggen de opa’s en oma en ooms en tantes een hak te zetten 🙂

 2. elisabeth maria martina Antwoord

  de kleinkinderen gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 3. Wie er niet mag missen…
  Dat is opa…die vorig jaar achter het net moest vissen…
  Want 8 namen was de max van opgeven
  Dus moest hij vorig jaar alles vanaf de zijlijn beleven
  Dus dit jaar hopelijk een herkansing voor de oude man
  Die hier zeker blij word van
  En deze dvd is een goede start van het grote feest
  Zeker als iedereen nu aan de beurt is geweest!

 4. Lieve sinterklaas,
  Wij hebben 4 hele lieve kindjes Liz, Isa, Noor en Lotte die met open mond en grote lach naar u zullen kijken . Lieve oma en opa mogen ook niet ontbreken op het filmpje want zij mogen ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Ze zijn altijd zo lief voor de kleinkinderen dat we hun dat wel willen laten weten. Ome Wil mag ook niet ontbreken hij heeft zijn huis verkocht en woont weer home sweet home bij oma en opa. Leuk om daar iets leuks over te vertellen 🙂

 5. Heidie van der Steeg Antwoord

  In mijn video mogen mag beslist onze zoon van 7 jaar niet ontbreken. Omdat dit waarschijnlijk het laatste jaar is dat hij gelooft, wil ik nog een keer extra genieten van zijn verbaasde gezicht als hij hoort en ziet dat Sint van alles over hem weet.

 6. Weet je wat een leuk verjaardagscadeautje zal zijn?
  Een dvd van de Sint, dat is fijn!

  En tot zover mijn rijm-skills ?

  Maar echt, ik denk dat ik de boodschap van de Sint net zo leuk zal vinden als de kinderen!

 7. Lieve sinterklaas,

  Ook al kunnen er 8 kinderen in de film, wij willen graag winnen voor de 20 neefjes en nichtjes met wie we samen een geweldig Sint feest vieren. Ze hebben de leeftijd van 0 tot 15 en er zijn er precies 8 die ongelooflijk in spanning zitten te wachten en super veel zin hebben in uw komst ??? dit wordt echt een dikke kers op taart tijdens pakjesavond dus we doen heeeeel graag mee!!

 8. Angela Franssen Antwoord

  Wat een leuke actie, Ik zou al mijn nichtjes en neefjes dolgraag een avondje willen verrassen met een boodschap van de Sint en natuurlijk mijn lieverd Levy van bijna 5. Zijn neefjes en nichtjes zijn allemaal 20tigers en dit zou Levy superleuk vinden samen met hun en ik natuurlijk ook???

 9. Barbara Gelens Antwoord

  Lieve Sint,
  Vorig jaar hebben we zo genoten van uw verhaal
  Dat ik deze verrassing dit jaar graag herhaal
  De hele familie wordt dan weer genoemd
  Al is er 1 lid nog niet zo beroemd
  Zij is namelijk nog niet lang in ons gezin
  Maar de film is voor de kinderen pas compleet met haar erin
  Wilt u dit jaar dus iets zeggen over een viervoetig kleintje?
  Een lieve asielpoes met de geweldige naam Nijntje!

 10. Mijn kids mogen niet ontbreken in de video! De jongste “gelooft” nog en de 2e alleen wanneer het hem uitkomt;-)

 11. Marit Bouwman Antwoord

  Duimen maar.., dat de goede Sint dit jaar lekker vroeg zal komen om mijn meisje Juno toe te spreken

 12. Ik doe mee als super coole tante voor de twee liefste neefjes van de wereld! De reden: deze coole tante zal in de maand december minder cool zijn omdat ik niet thuis ben voor de kerstman. Hierdoor verdienen deze twee schatten dus een extra cool cadeau van de sint!

 13. Ow jaaaaa wat zou dit geweldig zijn. Natuurlijk voor de kids in de familie, maar broerlief ff in ” het middelpunt” zetten, lijkt me stiekem toch het leukst van deze video….hihi!

 14. Esmeralda Groenland Antwoord

  Wat ontzettend leuk! Wij vieren precies met zijn achten Sinterklaas. Ons gezin met twee kindjes, oma en mijn zusje haar gezin. Ik zou het vooral voor de kindjes erg leuk vinden!

 15. Dit zou geweldig zijn voor onze 6 kleinkids waarvan er 5 bij oma en opa sinterklaas vieren dit jaar en 1 vanaf haar sterretje mee geniet

 16. Heey wat een leuke blog!! De naam die niet mag ontbreken op het lijstje is die van mijn oudste dochter Kayleigh (7).. ik ben “bang” dat dit het laatste jaar is waarin ze gelooft.. ze heeft nu al vragen en ik wil dit jaar dan ook extra bijzonder voor haar maken, zodat ze hier altijd een mooie herinnering aan heeft ?

 17. Mirella vd ven Antwoord

  Wat super leuk zeg!
  Wie absoluut niet mogen ontbreken in de video van de sint zijn Ryan en Luna.
  Wat zou het leuk zijn ze te mogen verrassen met een persoonlijle boodschap van de sint.
  En hoe spannend dat hun namem worden gemoemd.
  Ik ben nu al heel erg nieuwschierig naar hun reactie.
  Heel erg leuk ik doe mee!!

 18. Linda Vergouwen Antwoord

  Wat niet mag ontbreken
  “dat luc zo mooi kan tekenen”
  En dat papa minder moet snoepen

 19. Mijn lieve petekindje pien en haar super lieve broertje mats! Ik zou het zo leuk vinden om hun gezichtjes te zien! Lijkt me een harstikke leuk geschenk! Leuk initiatief!

 20. Helma Keijzer Antwoord

  Als je het niet verder vertelt…. opa zou onze schuur schilderen…er stonden 2 bussen in de schuur!
  Je raadt het al….ipv van sober grijs is de schuur nu fel blauw….
  Na een paar weken toch maar zelf grijs geverfd zoals alle schuren in de wijk (afspraak is afspraak)
  Nu kunnen we lachen. Toen ff niet. Opa mag zeker op de dvd niet ontbreken.

 21. Marange Krouwel Antwoord

  Jaaa heel leuk!! Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia en zoon Sam. Geweldig!!

 22. Joyce quadflieg Antwoord

  Super leuke win actie.
  Ons dochtertje van 3 maakt sinterklaas dit jaar heel bewust mee en is er dan ook volop mee bezig.ze is net grote zus geworden en het slapen in de nacht is al dik 2 jaar een groot probleem, fijn als de Sint hier iets over kan vertellen. (Want nu met een baby en een kindje wat elke nacht wakker wordt zijn mama en papa dood moe?) wij wachten in spanning af ??

 23. Saskia van der Heijden Antwoord

  Ohhh superleuk! Wie er zeker in moet is mijn jongste dochter!! Wat zou het geweldig zijn als Sint het over haar zwemles heeft… 😉
  Voor deze hulppiet zou haar gezicht dan denk ik onbetaalbaar zijn!!

 24. Leanne van der Laan Antwoord

  Wie er zeker niet mag ontbreken in de video van de Sint is onze 5 jarige dochter Eleanor! Als sinds de zomer worden sinterklaas films en liedjes bekeken en gezongen. Sinterklaas is volgens Eleanor de allerliefste ( ja, veel liever dan papa of mama) en de Sint is haar allergrootste held. Lieve Sint, het zou geweldig zijn als u een video zou willen maken voor uw allergrootste fan Eleanor!

 25. Jolein jolein Antwoord

  Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus ? En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.