Shoppen: ik kan er nooit genoeg van krijgen. Toch is het afgelopen jaar wel één en ander veranderd in mijn shopgedrag en koop ik véél minder dan voorheen. Nu de donkere dagen zijn gekomen en de temperatuur al flinke snoekduiken naar beneden maakt, zijn er toch nog wat kledingstukken die ik graag in mijn kast zou willen…

Ik verdwaalde onlangs in de webshop van Esprit.nl en daar belandden wat mooie stukken op mijn verlanglijstje, voor zowel de koude dagen als voor meer feestelijke gelegenheden. De kerstdagen staan bij ons dit jaar op een wat lager pitje, dus geen fancy kerstdiners, maar een mooie jumpsuit zoals deze zou niet misstaan in mijn kast…

jumpsuit esprit bregblogt.nl

Het toffe aan zo’n jumpsuit is dat je het chique kunt dragen met pumps en een colbert, of juist meer casual met sneakers en een spijkerjasje. En dit exemplaar laat zelfs de kortste benen op die van Doutzen Kroes lijken als je het mij vraagt…

Oker is een kleur die je steeds meer ziet in de winkels. Ik ben er al jaren fan van, maar meestal was er niet zoveel leuks te vinden. Deze basic trui is perfect voor op mijn gebloemde broek of op mijn joggingbroek met krijtstreep! De slippers hoeven voor mij nou weer niet perse…

oker fijngebreide trui Esprit bregblogt.nl

En toen zag ik deze rok. En nu ben ik VERLIEFD! Bloemen én tule én de perfecte lengte. Want: ik vind niets zo irritant als een rok die te kort is, waardoor ik continu het gevoel heb dat ik in mijn onderbroek loop. Deze is goed te combineren met de gele trui van hierboven of met een denim hemd en enkellaarsjes of met een stoere sweater en sneakers… Mogelijkheden genoeg… Oh wat is ie leuk hè?

bloemenrok Esprit bregblogt.nl

Ik ben dol op prints en het liefst combineer ik er zoveel mogelijk met elkaar. Er prijken al een aantal stukken met luipaardprint in mijn kast, maar deze blouse is voor mij toch een mooie aanvulling hoor! Met een zwarte pantalon en zwart colbert kan het prima naar een zakelijke bijeenkomst. In een wildere bui zou ik hem met gemak combineren met mijn bloemen- of luipaardbroek!

blouse print Esprit bregblogt.nl

 

Eén item dat tot voor kort ook op mijn wishlist stond, was een paar stoere zwarte boots. Met mijn spillepootjes bleek dat nogal een uitdaging, omdat ik me meestal een soort gelaarsde kat voel in de hippe bikerboota die je overal in de winkels ziet. Gelukkig heb ik ze inmiddels gevonden, een paar stoere, leren veterboots die me doen denken aan de legerkistjes die mijn broer vroeger droeg. Maar dan wel in een vrouwelijke variant. Ik ga er heel gauw een toffe outfit mee maken en zal dan weer eens een outfitpost plaatsen! Grote kans dat in ieder geval de bloemenrok uit deze wishlist ook in één van de volgende outfitposts voorbij komt!

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor deze winter? Of heb je jouw garderobe al compleet?

Dit artikel is een samenwerking met Esprit.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Wauw die bloemenrok, daar ben ik ook wel verliefd op. Denk dat die en de jumpsuit je fantastisch staan. Voor mij nu niet zo veel gekke dingen, die buik mag nog flink groeien deze winter, alleen een net vestje en colbertje zou fijn zijn.

  2. Wauw die bloemenrok is mooi! Al wil ik liever nu een sneeuwpak ofzo maar kan liggen aan dat ik een koukleum ben :D.

  3. Die jumpsuit, wow! De rok vind ik ook helemaal jou, dus kopen die handel 😉 Ben trouwens ook erg benieuwd naar je nieuwe boots!

  4. Wat een leuke items heb je bij elkaar gezocht, helemaal mijn stijl! Ik heb toevallig vandaag nog een shirt gekocht wat een beetje lijkt op dat laatste 🙂

  5. Pingback: Outfit: bloemenrok, gele trui en lakleren brogues - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.