Echte post is cool. Dat is niet alleen een feit, maar ook de naam van een project dat is bedacht door collegabloggers Monsieur Mango en Northflix. In een tijd waarin contact veelal digitaal en snel gaat, is het juist extra leuk om met aandacht leuke post te versturen. Ik deed voor de tweede keer mee en laat je zien wat ik heb gekregen én gegeven…

Eerst even terug naar EPIC #4…

Begin 2017 meldde ik mij voor het eerst aan voor EPIC. Ik heb al vaker meegedaan aan swaps en was er wel weer eens aan toe. Ik checkte de hashtag #echtepostiscool op Instagram en Twitter en werd al gauw enthousiast van de leuke pakketjes. Wat ook fijn was: geen groot budget en de focus op de aandacht die je in het pakketje steekt.

Ik ontving mijn lootje en ging aan de slag om een mooi pakketje samen te stellen voor Daisy van Diyaata. Het was ontzettend leuk om te shoppen voor iemand die ik nog niet kende en die ik dankzij haar blog en social media steeds wat beter leerde kennen. Ik stelde een mooi pakketje samen, waarover Daisy op haar beurt dit blog schreef.

Ik ontving een mooi pakketje van Astrid van Miss Sentinelli, maar door alle commotie rondom mijn vader bleef dat even liggen. Toen ik het uitpakte was het echt even genieten. Astrid had heel veel aandacht aan het pakket geschonken en er iets heel moois van gemaakt. Het was een fijne afleiding om er even mee bezig te zijn en de cadeaus uit te pakken. Destijds heb ik niet veel foto’s gemaakt, maar er toch aandacht aan besteed op Instagram. Op het blog van Astrid zie je meer foto’s!

Ik ben onwijs verwend door @misssentinelli tijdens mijn eerste deelname aan #echtepostiscool ! Thee, chocolade, verwennerij voor in bad en een mooi notitieboek. En kijk hoe gaaf ze het had ingepakt! Thanks lieve Astrid!

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op

En dan nu: EPIC #5!

In september las ik de aankondiging op Twitter: EPIC #5 kwam eraan! Nu Twitter ik niet meer heel fanatiek, dus het was meant to be dat ik dit zag. Ik miste bijna de definitieve aanmeldingsdag, maar dat liep met een sisser af. Vol spanning wachtte ik op mijn lootje. Toen ik zag wie het was moest ik lachen, maar vond het ook wel spannend. Ik mocht namelijk een pakketje gaan samenstellen voor Northflix! Ja dat is inderdaad één van de twee bedenkers van dit project. Ze schreef in haar (hele uitgebreide) verlanglijst / introductie dat het niet nodig was om er van in de stress te schieten, dus dat deed ik dan ook maar niet. Ik printte het lijstje uit, markeerde een aantal steekwoorden en vertrok naar onze gezamenlijke lievelingswinkel HEMA! Wat er precies in het pakketje zat lees je in dit artikel…

Mijn inpakkunsten waren overigens beperkt tot de leuke tapejes en de labels, de strakke vouw- en plakkunsten zijn volledig toe te schrijven aan mijn wederhelft!

Het pakketje dat ik ontving…

Een aantal dagen voor de gezamenlijke uitpakdag op 21 oktober, stond de postbode op de stoep. Een mooi ingepakt doosje heeft mijn geduld (en dat van de peuter) dagenlang op de proef gesteld. Om vervolgens op de 21e bijna te vergeten dat we mochten uitpakken! Ik kreeg een mooi pakketje van Marieke van het blog Greenblush. We kenden elkaar niet, dus dit was weer een mooie manier om een nieuwe collegablogger te leren kennen!

Marieke heeft een mooi pakket samengesteld, waarin duidelijk terug te zien is dat ze goed door had waar ik blij van werd. Wat er voor mij echt uitsprong, zijn de aandachtkaarten van Happinez. Dit is een pak met kaartjes, die allemaal een woord bevatten. Door ’s ochtends een kaart te trekken, kun je die dag extra bewust stilstaan bij dit woord. Ik heb deze week al ‘flexibiliteit’, ‘inzicht’ en ‘rust’ getrokken en merkte dat ik er dan nét iets bewuster aandacht aan besteed. Ze zoemen als een soort mantra door mijn hoofd. Ik vond het echt een attent gebaar, gezien mijn liefde voor mindfulness!

Wat er verder nog in het pakketje zat zie je hieronder!

pakketje echte post is cool brepakketje echte post is cool bregblogt.nlgblogt.nl

 

Het was weer een geslaagde editie van EPIC. Ik ben blij dat ik dit keer echt heb kunnen genieten van de voorpret en het uitpakken. Ik kijk alweer uit naar de volgende editie!

Doe jij weleens mee met zulke swaps?

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Leuk zo’n pakket.
    Ik doe mee aan de instaswap, soort gelijk iets.
    Maandag versturen, daarna wil ik het ook op mijn blog delen.

  2. Pingback: Dit was maart 2018! - Breg Blogt

  3. Pingback: Dit was april 2018! - Breg Blogt

  4. Pingback: Zomer bloghop: ontdek en win! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.