Cadeaus geven, verrassingen bedenken: als ik niet uitkijk ga ik daar nog eens failliet aan. MAAR HET IS ZO LEUK! Ik vind maar weinig leuker dan geven. Een mooi ingepakt cadeau, een pakketje voor een swap of een verrassing organiseren voor iemand die ik lief heb. Dit laatste deed ik afgelopen weekend, toen ik mijn vriendin Rachelle verraste…

Soms vallen dingen precies op hun plaats, alsof het zo heeft moeten zijn. Lekker zweverig, I know, maar het voelt toch echt zo! Afgelopen weekend ging Laurens logeren bij Rachelle, zodat wij eens even flink aan de lampen konden gaan hangen tijdens het Oktoberfeest in Sittard. In de week voor dit feestelijke weekend zag ik op Facebook een berichtje van fotografe Ramona Pelz. Zij is nog niet zo lang bezig als professioneel fotografe én had een mooie aanbieding voor een herfstshoot. Ik help graag mee om startende ondernemers op weg te helpen én ik ken Ramona al jaren, de keuze was dus gauw gemaakt. Voor ik er erg in had sprong er ineens een gloeilamp aan boven mijn hoofd! Want, het derde ingrediënt voor deze perfecte samenloop van omstandigheden was het prachtige weer dat voorspeld was. Je weet het nooit in Nederland, dus je moet elke zonnige dag optimaal benutten. De aanleiding voor de verrassing was er eigenlijk niet eentje. Rachelle verdiende het gewoon, omdat ze altijd voor mij en mijn mannen klaar staat en omdat ze lief, leuk, grappig, eigenwijs en gewoon 100% echt is. En: ze geniet zo van haar momenten met Laurens, dat het me leuk leek om dit vast te laten leggen.

Ik vertelde Rachelle dat we haar en de kroonprins op zondagmiddag na Laurens zijn dutje zouden ophalen. Dat ze wel zou horen wat ze aan moest doen en verder vertelde ik niets. In de uren voor onze verrassing leidde ik haar nog om de tuin met allerlei hints die nergens op sloegen, zodat ze écht geen flauw idee had wat we gingen doen. Op de bewuste zondagmiddag stelde ik de navigatie in en we vertrokken. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, de prachtige Brunsummerheide, had ze nog steeds geen idee. Ramona stond ons al op te wachten en toen we bijna bij haar waren zei ik: ‘Nou, Rachelle, dit is Ramona en die gaat vandaag foto’s van ons maken!’ De blije reactie die daarop volgde was onbetaalbaar!

We hebben een ontzettend leuke middag gehad. Laurens had zo zijn eigen mening over poseren voor de jaarlijkse gezinsfoto (lees: no way dat hij ging poseren!). Het is Ramona desondanks heel goed gelukt om een stel mooie en ongedwongen foto’s te maken van ons allemaal. We hebben ontzettend gelachen. Ik zal je niet langer in spanning houden en een paar foto’s van deze shoot met jullie delen!

Brunsummerheide fotoshoot bregblogt.nl Ramona Pelz

fotoshoot Ramona Pelz Brunsummerheide bregblogt.nl

Ramona Pelz fotoshoot Brunsummerheide bregblogt.nl

We zijn heel blij met het eindresultaat en gaan eens rustig kijken welke van de vele mooie plaatjes een plek aan de muur krijgt!

Woon je in Zuid-Limburg en wil je graag een shoot met Ramona? Neem dan eens een kijkje op haar website www.ramonapelz.nl!

Heb jij weleens fotoshoot gedaan?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.