Tijdens een heerlijk, ongestoord, kinderloos dagje shoppen met blogvriendin Romy scoorde ik 2 mooie items. Twee maar? Ja keurig hè! Ik bleek ze ook nog eens uitstekend met elkaar te kunnen combineren en zo sleepte ik de roodharige hunk op een zonnige zondagochtend mee naar buiten voor een leuke fotoshoot!

Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik dol ben op 3 prints: luipaard, bloemen en streepjes. Deze combineer ik het liefst ook allemaal met elkaar. Als je hieraan denkt zal je brein waarschijnlijk even kortsluiting maken, maar in de praktijk kunnen deze drie prima samen door één deur. Vind ik tenminste en dat is het allerbelangrijkste. Ik blijf het zeggen: sinds mijn kledingkast-check met Yolande heb ik zoveel meer plezier in het kleden van mezelf en het maken van nieuwe combinaties! Dit heeft tot gevolg dat ik steviger in mijn schoenen sta en dat ook uitstraal.

Dit keer scoorde ik een mooie ‘dit is geen joggingbroek, maar hij zit wel zo’ broek. Ik had hier al eens een tip voor gekregen en al tig keer in de webshop van Only naar het betreffende exemplaar gekeken. Aangezien ik niet kon kiezen welke kleur ik wilde én ik toch graag ook een stof en model wil voelen en zien, bleef mijn winkelmandje leeg. Tot die bewuste zaterdag in Den Bosch, waar ik eindelijk 2 exemplaren uit het rek pakte. Een effen donkerblauwe en een donkerblauwe met een wit krijtstreepje. Tijdens het passen viel ik als een blok voor dit fijne broekje. De stof is stevig, zit HEERLIJK en het voelt tegelijkertijd toch gekleed. Perfect dus voor dit najaar en de combinaties borrelden als inspiratie naar boven. Ik koos voor het krijtstreepje, omdat ik de effen variant een beetje saai vond.

Meer outfits zien? Hier staan ze allemaal bij elkaar!

Bij Lola Liza liep ik -bijna letterlijk – tegen een gebloemd jasje aan. Liefde op het eerste gezicht zal ik je zeggen! Ik paste, straalde en betaalde. Zo simpel kan het soms zijn!

De volgende ochtend trok ik beide items aan, gecombineerd met een gestreepte top van Sissy Boy, een tasje van Parfois en een paar witte leren sneakers van Tamaris en tadaaaaa: een nieuwe top outfit is geboren!

Outfit bloemen streepjes krijtstreep groen khaki bregblogt.nl

outfitpost bloemen streepjes groen wit bregblogt.nl

outfit bloemen streepjes Only Parfois Sissy Boy Lola Liza bregblogt.nl

detailfoto outfit bloemen streepjes Lola Liza Only Sissy Boy bregblogt.nl

Wat vind je van deze outfit? Welke prints draag jij graag? En combineer je ze ook met elkaar?

Op Pinterest bewaar ik allerlei fashion inspiratie, zie ik je daar?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Super leuk geshopt heb je zeg! (en goed ingehouden)Dat jasje is echt geweldig en die tas staat er erg leuk bij.

  2. Fiet fieuw! Heel leuk! Misschien moet ik toch ook eens zo’n broek gaan passen.

  3. Heerlijke broek hè! Ik heb deze ook maar ook een zwarte met fijne krijtstreep en een gewone zwarte. Hou ervan. Staat je goed ook met het bloemenjasje, echt een Bregoutfit!

  4. Love it! Ik was ook nog op zoek naar zo’n broek, dus ik ga binnenkort maar eens een bezoekje aan Only brengen denk ik. En dat jasje is gewoon helemaal Breg, super leuk!

  5. Pingback: Oh Happy Day #36: shoppen in Den Bosch - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.