Je kunt wel stellen dat ik op zijn tijd een ontzettende lucky bastard ben. Ik kreeg namelijk van mijn oud collega Coen 2 VIP tickets voor de Pathé bioscoop in Maastricht. Afgelopen vrijdag ging ik met vriendin Kirsten op pad om dit concept eens uitgebreid te testen. Is het de moeite waard? Zouden we het nog een keertje doen?

VIP pret begint al voor de film

Wanneer je Pathé VIP tickets bestelt, krijg je het advies om 1 uur voor aanvang van de film aanwezig te zijn. Op die manier kun je optimaal genieten van alle verwennerij die bij dit concept hoort. En ik kan je vertellen, het is nogal wat verwennerij! We werden in de aparte VIP Lounge ontzettend hartelijk ontvangen door één van de medewerksters van Pathé. Ze legde ons het concept uit en we namen plaats aan een tafeltje in de sfeervolle ruimte.

Prosecco en tapas pathe vip bregblogt.nl

Food & Drinks

Als eerste werden we getrakteerd op een glas prosecco en een plankje vol lekkere tapas. Van hartig tot zoet, er zat vanalles tussen. We genoten van de hapjes, kletsten rustig bij en toen onze glazen leeg waren kregen we nog een refill. Je kunt tijdens je gehele verblijf onbeperkt genieten van alle luxe hapjes en drankjes. Voor we er erg in hadden was het tijd om naar de zaal te gaan. Maar niet voor we allebei een biostray hadden gevuld met nóg meer lekkers!

biostray pathe vip bregblogt.nl

tray gevuld pathe vip bregblogt.nl

snoep pathe vip bregblogt.nl

Het voelde een beetje asociaal om gewoon te pakken wat we wilden. Na een lichte aanmoediging van de gastvrouw gingen we toch een rondje langs het uitgebreide buffet. We kozen voor popcorn met caramel zeezout smaak, een bakje zelfgetapte M&M’s, gewone popcorn, nacho’s, een spaatje blauw en een (goedgevuld) glas witte wijn. Perfect comfortfood voor bij de film die we hadden uitgekozen. Voor ons geen horror of actie, maar heerlijke Hollandse chickflick Bella Donna’s!

Speciale VIP stoelen

We installeerden onszelf op de achterste rij van de zaal, die speciaal gereserveerd is voor de Pathé VIP gasten. Je kunt vooraf je stoelen reserveren en daarbij kiezen uit een loveseat of losse stoelen. We hadden allebei een ruime stoel, waar je de tray met lekkers op de armleuning kon zetten. Wat wil een mens nog meer? Lekkere hapjes, een goed glas wijn en een geweldige film!

Over de film

Even over de film, die was echt geweldig! Lachen, huilen, het overkwam me allemaal. Het verhaal over Amy, Jasmijn en Sascha die de bucketlist van hun overleden vriendin Bella afmaken als eerbetoon is een absolute aanrader. Het ene moment luchtig, het andere moment zet de film je aan het denken en weer even later pink je een traantje weg.

To VIP or not to VIP?

Oké ik zal eerlijk zeggen: toen ik een tijdje terug zag wat de Pathé VIP tickets kosten, kwam de gierige Hollander in mijn naar boven en vond ik het nogal een uitgave voor een avondje bios. Maarrrr, inmiddels ben ik dus best wel lyrisch over dat hele VIP gebeuren. Het is gewoon heel relaxed dat je voor één prijs je hele filmbezoek hebt geregeld. Een Pathé VIP ticket kost €25,- en daar zit het volgende bij inbegrepen:

  • bioscoopkaartje
  • speciale VIP stoelen
  • ontvangst in speciale VIP Lounge met prosecco en tapas
  • onbeperkt luxe hapjes en drankjes tijdens je hele verblijf
  • biostray te vullen met hapjes en drankjes naar keuze voor aanvang van de film
  • bewaakte garderobe

Tel maar eens uit wat een avondje bios kost als je een lekker hapje en drankje erbij wilt nuttigen. Dan vind ik dit dus echt een prima deal. De hapjes zijn er in overvloed, de glazen zijn goed gevuld en de service is echt top! Zo ontzettend gastvrij en behulpzaam. Alles is netjes verzorgd en goed geregeld, waardoor je je ook echt een VIP voelt. Ik weet zeker dat ik deze beleving nog een keertje ga overdoen met de roodharige hunk aan mijn zijde, want die gun ik het ook om zijn eigen M&M’etjes te kunnen tappen met een glas prosecco in zijn hand. 😉

Bella Donna's bregblogt.nl pathe vip

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Het lijkt me een bijzonder en fijn avondje uit! Ik houd toch al van naar de bioscoop gaan, en zo wordt het nog specialer.

    Deze film sla ik wel even over want ik word niet goed van die bucket lists ; )

  2. Pingback: Filmtip: A Star Is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.