Op slechts 10 minuten lopen van de Efteling ligt het vakantiepark Efteling Bosrijk. Een prachtig park in de natuur, waar je in een comfortabel huisje of appartement heerlijk tot rust kunt komen na je bezoek aan de Efteling.

Efteling Bosrijk doet zijn naam eer aan

De huisjes en appartementen zijn gebouwd in de bosrijke omgeving van de Efteling. Je hebt ontzettend veel privacy en het voelt alsof jouw huisje het enige is dat in het bos staat. De huisjes zijn ruim en heel comfortabel ingericht. Wij verbleven in een 6-persoons Boshuys, waarover ik graag meer vertel.

Efteling Bosrijk Boshuys 6 personen bregblogt.nl

In de gezellige woonkamer staan 2 comfortabele banken met 2 fauteuils. Aan het houten plankje hingen een aantal blauw-witte slaapmutsjes voor de kinderen en er stond een boekje van Klaas Vaak om uit voor te lezen en daarna mee naar huis te nemen.

Efteling Bosrijk zithoek Boshuys 6 personen bregblogt.nl

Aan de prachtige houten eettafel staan fijne stoelen en er is ook een kinderstoel aanwezig. We hebben heel wat uurtjes doorgebracht aan de tafel, een hele fijne plek in huis. Efteling Bosrijk Boshuys 6 personen eethoek bregblogt.nl

Goed uitgeruste keuken

De keuken was ontzettend goed uitgerust met meer dan voldoende servies, een Nespressoapparaat en inductiekookplaat. En een vaatwasser! Voor de kinderen was er voldoende kinderservies en zelfs speciaal kinderbestek. De keuken is niet ruim, maar dus wel van alle gemakken voorzien. Op de website stond dat er alleen een gewone magnetron was, maar we bleken een combimagnetron met ovenfunctie te hebben. Navraag bij de receptie verklaarde dat alle huisjes worden voorzien van nieuwe keukens met combimagnetrons. Mocht je dus broodjes willen bakken, dan kun je even checken bij de receptie of jouw huisje al een nieuwe keuken heeft. Heb je trouwens geen zin om broodjes te bakken, dan kun je ze bestellen bij de receptie. Ze worden dan de volgende ochtend aan huis bezorgd!

Efteling Bosrijk Boshuys 6 personen keuken bregblogt.nl

Ruime badkamer

In de ruime badkamer is ook aan de kleintjes gedacht, met het opstapje bij de wasbak. In de badkamer vind je een bad en een aparte douche. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte, wat ook weer handig is als je met veel mensen in huis zit.Efteling Bosrijk badkamer Boshuys 6 personen bregblogt.nl

Comfortabel slapen

In het 6-persoons Boshuys vind je 3 slaapkamers. Twee kamers met 2 boxsprings en 1 kamer met een stapelbed en een kinderbedje. De bedden zijn al opgemaakt als je arriveert en er liggen handdoeken klaar. Wat een luxe!  De bedden zijn ruim en slapen overigens heerlijk!

Efteling Bosrijk Boshuys 6 personen slaapkamer bregblogt.nl

Op het park vind je verschillende speeltuinen, die geïntegreerd zijn in de bosrijke omgeving. Daarnaast nodigt de directe omgeving van het huisje ook uit tot spelen. Er lopen volop konijntjes en eekhoorns rond om het bosgevoel compleet te maken!

Meer lezen: familieweekend in de Efteling!

Eten en drinken

Als je geen zin hebt om zelf te koken, kun je ervoor kiezen om te eten in het Eethuys in het park. Of je laat een lekkere pizza bezorgen in je huisje. Naast de receptie vind je een winkeltje waar je terecht kunt voor de kleine boodschappen en op nog geen 10 minuten rijden van het park vind je een Lidl en een Albert Heijn voor de grote boodschappen.

Overige faciliteiten

Als je genoeg hebt van de Efteling, de speeltuin of je huisje, kun je even een duik nemen in het Badhuys bij de ingang van het park. Voor de ingang van het zwembad staat aangegeven op welke tijdstippen het druk en rustig is, zodat je daar je bezoek op kunt afstemmen. Bij de receptie kun je terecht voor fietsverhuur, het huren van een babyfoon of het stellen van vragen.

Gastvrijheid van hoog niveau

Ik kan niet anders zeggen dan dat we ontzettend tevreden zijn over Efteling Bosrijk. Het park is prachtig, de huisjes zijn comfortabel en schoon en het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Toen we door een ziek kindje nieuw beddengoed nodig hadden, stonden de dames van de schoonmaakploeg meteen op de stoep om te helpen. In het huisje is aan alles gedacht, zoals de opgemaakte bedden, een welkomstpakket en voldoende handdoeken. Dit park is echt een aanrader als je een ontspannen weekend wilt genieten van de Efteling en de mooie omgeving van Loon op Zand.

Ben jij weleens in Efteling Bosrijk geweest? Of staat het nog op je to do list?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Wat tof om te lezen! Leuk dat jullie bij Bosrijk zijn geweest en er zo tevreden over zijn <3 Ik ga je artikel delen, mijn collega's van Bosrijk zullen het ook heel leuk vinden om te lezen 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.