Sinds ik een jaar of 3 geleden besloot om mijn haar te laten groeien, ga ik nog maar 3 of 4 keer per jaar naar de kapper. Met de herfst voor de deur vond ik het tijd voor een frisse coupe en dus plofte ik weer eens neer in de kappersstoel voor een grote renovatie…

Een van de eerste vragen die mijn kapper Paul aan me stelde was: ‘Wanneer was je voor het laatst hier?’ Ik keek hem zwijgend en ietwat beschaamd aan. ‘Uh… voor de zomer ergens?’ Tijdens de voorjaarsrenovatie had ik mijn jaar laten voorzien van een frisse coupe soleil. Dat was nogal een dingetje, want ik heb mijn haar daarvoor nog nooit hoeven verven. Mijn eigen haarkleur was echt mijn trots. Helaas besloot de natuur dat mijn blonde haarkleur met het verstrijken van de jaren steeds meer naar de achtergrond moet verdwijnen en dus besloot ik om toch maar overstag te gaan voor wat hulp. De kleur die onder mijn ooit zo mooie blonde lokken tevoorschijn piept is namelijk saai. Niet een klein beetje, maar echt nog saaier dan peper en zout. In combinatie met mijn lange lokken werd het geheel nu een beetje lijzig en suffig, dus ging er niet alleen een klodder verf in, maar liet ik ook een flinke berg haar achter in de salon.

Zoals dat bij een echte metamorfose hoort, laat ik eerst even zien hoe ik er vanochtend nog bij liep…

De kapper was het met me eens dat het de hoogste tijd was. We waren er gauw uit wat het ging worden: een lange bob met een een frisse coupe soleil erin. Stap 1 was dus: in de verf…

En dan nu, hooggeëerd publiek…het eindresultaat. Tromgeroffel, licht uit, spotlight aan….

Ik ben er ZOOOOOOOO blij mee! Het is weer lekker fris, ik heb een mooie kleur, er zit weer model in en ik lijk 10 jaar jonger. Oké,  dat laatste verzin ik er gewoon bij, als egoboost, maar verder is ‘t allemaal waar!

Wat vind je van Breg 2.0? Verf jij je haar zelf of doet de kapper dat?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Erg leuk, fris en zeker 10 jaar jonger! Vooral de kleur doet echt veel voor je uitstraling en een bob is tijdloos en altijd goed!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.