Ik heb gezocht onder stoelen en banken, achter kasten en in laatjes, maar het is nergens te vinden. Ik heb in alle hoekjes van mijn brein gezocht, maar meer dan een hardwerkende grijze massa was daar niet te vinden. Ik ben wat kwijt en vond het tijd om eens even bij te kletsen!

Nieuwe werktijden

First things first! Sinds vorige week heb ik nieuwe werktijden. Waar ik eerst op dinsdag en donderdag ten werktonele verscheen, ben ik nu elke dag op kantoor. ‘Werk je dan ineens fulltime Breg?’ Nee, we moeten niet overdrijven natuurlijk! Ik werk nu 5 halve dagen. Op die manier ben ik veel meer betrokken bij mijn werk en heb ik wat meer regelmaat. Want, en ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, ik was die lange weekends een beetje beu. Een tijdje terug dacht ik op zondag: ‘Oh, morgen lekker werken!’ om vervolgens te concluderen dat ik nog een dag moest wachten. Tijdens een gesprek op mijn werk kwamen de tijden ter sprake en al gauw waren we het er over eens dat het veel handiger zou zijn als ik dagelijks acte de présence zou geven.

Tot nu toe bevalt het prima! Laurens gaat 5 halve dagen naar de kinderopvang en zijn tijden sluiten perfect aan op mijn werktijden. Ik heb precies genoeg tijd om van A naar B te komen. Tenzij ik een platte band krijg, zoals me deze week TWEE keer overkwam. I kid you not! Toen was het even stressen, passen en meten, maar uiteindelijk kwam ook dat helemaal goed 😉

Ik ben iets kwijt…

Zoals je misschien wel hebt gemerkt komen er de laatste tijd niet heel veel blogs meer online. Ik zat me deze week vol verbazing af te vragen hoe het in 2016 is gelukt om elke dag een artikel te plaatsen. Momenteel is 1 keer per week al een opgave. Ik ben namelijk mijn inspiratie kwijt. Ik heb het idee dat ik niet zoveel te melden heb en als je dat dan zelf gelooft, komt er ook weinig uit de digitale pen. Ik moet eerlijk gezegd ook mijn draai vinden met de nieuwe werktijden en besteed de vrije uurtjes die ik nu heb dan ook meer met Laurens, Etienne en vriendinnen. Ik laat het dus maar lekker op zijn beloop en als er iets komt schrijf ik een blogje, maar ik wil het niet forceren.

Wat ik heel graag wil weten: zijn er dingen waar jij graag over wil lezen? Bepaalde onderwerpen? Updates? Ik zou het echt heel tof vinden als je me dat laat weten in een comment of een mailtje! Je zou me er echt enorm mee helpen!

Blogger by Nature

Aanstaande zaterdag ga ik in mijn uppie naar Soest rijden (spannend!), om me bij een grote groep bloggers te voegen. Ik heb me aangemeld voor ‘Blogger by Nature’ een event dat is georganiseerd door blogcollega’s Esmée, Joyce en Margueritha. We krijgen workshops en kunnen kennismaken met verschillende bedrijven en PR bureaus. Ik hoop dat deze dag me ook weer een boost geeft en ik vol inspiratie weer naar huis kom. En natuurlijk kijk ik er naar uit om een aantal blogcollega’s te ontmoeten!

Hoe gaat het verder met mij?

Ik voel me goed en heb geen huilbuien meer gehad om een rolletje pepermunt. Niet dat het erg is hoor, maar ik na al die roerige maanden is het ook weleens lekker om me gewoon goed te voelen. Door het dagelijkse werken heb ik weinig tijd om na te denken of om me te verliezen in social media. Ik lees veel (ik ben bezig boek 38 as we typ!) en scharrel met Laurens lekker rond in en om ons huis. Hopelijk vinden we gauw een fijn ritme, waarbij ik weer wat meer kan gaan schrijven en dan ben ik helemaal tevreden!

De rest van deze week bestaat uit werken, ik heb een terugkomsessie van mijn mindfulnesscursus en vrijdag vieren we de verjaardag van één van mijn liefste vriendinnen. Het enige minpuntje is dat de zomer nu toch echt vertrokken is, want terwijl ik dit schrijf is het 9.00 ‘s ochtends en heb ik de lampen aan, omdat het donker is buiten. Alhoewel ik stiekem moet bekennen dat ik uitkijk naar de herfst: gordijnen dicht, kaarsjes aan, kop thee erbij en lekker lezen of Netflixen. Oh boy, ik word een oude taart!

 

Hoe is het met jou? Heb je leuke plannen deze week?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Ik vind de outfit posts altijd wel heel leuk vooral ook nadat je advies hebt gekregen. Zitten namelijk erg leuke combi’s bij.

  2. Haha, ik wilde net posten dat je me recent geïnspireerd hebt tot een aankoop van een lange bloemenrok met een gestreept shirtje! ??

  3. Jaa! Eindelijk weer een breg blogje! Soms zijn we allemaal die inspiratie kwijt, dan maar even niks denk ik dan. Wij mogen komende week ook eindelijk lekker op vakantie naar de Italiaanse zon. Ik kijk er zo naar uit. Ik vind je outfit post inderdaad altijd erg leuk, maar ook zo’n vrije dag of een uitje in het weekend in het mooie Maastricht. Ik vind alles leuk ?

  4. Wij vinden het ook spannend! 😉 En leuk je weer te zien zaterdag. We maken er een gezellige dag van. XXX

  5. Leuk dat je erbij bent en ik ben zelf rete nerveus erover. En nog lang niet klaar met goodiebags inpakken. Misschien kun je na het event een leuke unboxing posten?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.