When in France…. you eat croissantjes and drink du vin. En je gaat shoppen bij Kiabi! Dit is een beetje de schuld van Cassandra, die laatst helemaal lyrisch terugkeerde van haar vakantie, met een uitgebreide collectie kleding voor haar meisjespeuter. Ik sleepte mijn mannen tijdens onze vakantie dus mee naar Kiabi en scoorde een mooie najaarsgarderobe voor de kroonprins!

Ik heb me niet laten verleiden tot grote impulsaankopen, maar vooral gekeken naar wat Laurens nog nodig heeft. Hij schiet behoorlijk de lengte in, dus alle broeken die hij nu heeft zullen in het najaar voor een Steve Urkel effect zorgen. (Hoogwater weetjewel). De broeken van Kiabi zijn lekker lang en dus mikte ik er meteen 3 in mijn mandje. Vooral de groene vind ik echt helemaal te gek, kan niet wachten tot hij hem aan kan!
jeans bikerjeans boys toddler peuter kleding Kiabi bregblogt.nl

Van links naar rechts: grijze skinny €7 | groene bikerjeans €18 | blauwe jeans €9

Na de jeans viel mijn oog op een tafel vol hoodies. Ik vind dat zo wijs staan bij Laurens en kon het dus niet laten om er twee mee te nemen. Die grijze zou ik zelf stiekem ook wel willen hebben…

hoodie kiabi boys fashion peuter kleding bregblogt.nl

beide hoodies kosten €7

In de winter vind ik longsleeves altijd ideaal voor mijn peuter. Binnen is het vaak warm en je kunt er makkelijk een dikke jas over aan doen als hij naar buiten gaat, zonder een michelinmannetje van hem te maken. 😉 Je snapt dat deze drie exemplaren meteen aan mijn handen bleven plakken, geel en streepjes zijn favoriet en de roestbruine kleur kon ik ook niet weerstaan!

longsleeve shirts boy Kiabi fashion toddler peuter bregblogt.nl

longsleeve blauw €4 | geel €5 | rood €5

rode jongenstrui kiabi peuter kleding bregblogt.nl

gebreide trui €8

Deze longsleeves lachten met toe vanaf een rek naast de kassa en ik gooide ze nog gauw op de stapel. Bij thuiskomst ontdekte ik dat het shirtje met de manen eigenlijk uit de meisjescollectie komt, maar dat schrikt mij niet af, ik vind hem top!

longsleeve shirts kiabi bregblogt.nl

longsleeve donkerblauw €3 ¬ longsleeve maan €3

Tot slot nam ik nog 2 pyjama’s mee, zodat meneer ook lekker warm de wintermaanden door kan snurken.

pyjama jongen peuter kleuter bregblogt.nl

pyjama’s, set van 2 €10

Kende jij Kiabi al? Wat vind je van onze aankopen?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Heerlijke winkel hè?! Je hebt echt leuke dingen gehaald, die groene broek is echt super vet! En die trui met manen moet ik ook nog maar even scoren voor Leia want dat is inmiddels een kleine astroloog is de dop haha!

  2. Yes! Love Kiabi! Nooit in een winkel geweest maar online is ook heel goed te doen ? en de enige jeggings die bij E goed zitten, slank en lang. Als ze er een gat in valt hoef ik ook niet erg rouwig te zijn omdat de prijzen ook vriendelijk zijn. M’n buuf attendeerde me ooit op kiabi, love her!

  3. Ik heb online via kiabi wel eens leggings voor onze dochter gekocht. Op advies van een vriendin, veel keuze, weinig geld.
    Maar ik ga zeker nog even kijken voor beide kinderen. Erg leuke kleding. Valt het goed op maat?

  4. Had wel van kiabi gehoord maar nog nooit besteld! Vind die bikerbroek echt geniaal! En de longsleeves ook.. Goed geslaagd!

  5. Wat leuk zeg. Ik kende het merk wel maar mij er nog nooit in verdiept eigenlijk. Wist niet dat het zo leuk en lekker goedkoop was. En wat die (meisjes)trui betreft, ik kocht een keer een legging bij de Zara, die bleek later dus ook voor meisjes te zijn… So what haha

  6. 1. Toffe kleding. Ik vind alles leuk.
    2. Ik wil nu ook naar Kiabi.
    3. Ik wil ook naar die toffe vakantieplek.

    Nu lijkt het alsof het gras groener altijd groener is…., is niet zo hoor. Ik volg een handjevol bloggers en heb net de moeite genomen om een aantal blogs van je te lezen. Nu moet ik mijn telefoon wegleggen, het is mijn vrije dag en ik heb de kindjes. Goed excuus, anders was ik door blijven lezen.

    Om een lang verhaal kort te maken:
    Je hebt een leuke blog, je schrijft fijn.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.