Maruti’s, ze staan al lang op mijn ‘die zou ik ooit wel willen lijstje’. Ooit paste ik ze in Antwerpen een keer tijdens de sale en ZETTE ZE TERUG! Zo stom! Ik heb er in de jaren daarna nog regelmatig aan gedacht en had stiekem best wel spijt, ik droomde af en toe nog van een paar aan mijn voeten, maar langzaam verdween de gedachte naar de achtergrond. Toen ik ze onlangs weer tegenkwam voor een fijn prijsje twijfelde ik geen moment…

Toevallige ontdekking

Dankzij Facebook ontdekte ik laatst een leuk boetiekjes in Heerlen: Yv-Ke. Ik kwam ze toevallig tegen tijdens dit leuke filmpje over off shoulder tops en hoe je die makkelijk kunt dragen. Ik werd er meteen vrolijk van en begon ze te volgen op Facebook.


Wat een geluk dat ik dat had gedaan, want een paar weken later kondigden ze een grote Maruti sale aan!
Samen met de kroonprins vertrok ik naar Heerlen en paste de schoentjes. Nu ben ik geen makkelijke met schoenen en sinds mijn zwangerschap zijn mijn voeten er niet vrolijker op geworden.  Wat een verademing om deze heerlijke exemplaren aan mijn voeten te voelen. Ik bestelde een paar in, je raadt het NOOIT: luipaardprint!

                                                    Meer lezen: luipaardprint naar kantoor? Jazeker!

Oeps…

Nu ik er toch was, struinde ik nog even door de rekken. Zoveel leuks, oeps! Als dat maar goed ging… Ik was streng voor mezelf en keek kritisch naar wat ik echt goed kon gebruiken. Engelenmuziek klonk, eenhoorns dansten door de winkel en de hartjes zweefden rond mijn hoofd: ik vond een perfecte zwarte broek. De liefde bleek terecht: ik paste, straalde en betaalde…;)
Naast een fijne collectie is het ontzettend gezellig in de winkel. We werden hartelijk ontvangen, goed geholpen en deskundig geadviseerd. Ik ga hier dus zeker vaker een bezoekje aan brengen, hopelijk is mijn bankrekening daar ook blij mee…

                                                   Meer lezen: Kledingkast-check door Yolande Avé

Knuffelschoenen

Een paar dagen later kon ik mijn bestelde schoentjes ophalen. Ik aaide ze liefdevol en straalde van oor tot oor. Aaien Breg? Ben je wel helemaal lekker? Ja hoor, mijn nieuwe liefjes zijn namelijk van koeienleer met haren. Suuuuuuuuperzacht! Het betekent uiteraard wel dat het mooi weer schoenen zijn. Maar dat ze als nieuwe binnenkomer keihard doorschieten naar mijn top 3 favoriete schoenen moge duidelijk zijn. En weet je wat nog leuker is? De schoenen en broek gaan super samen!
Ja, ja, ik hoor je al denken, Breg je hebt wel genoeg gekletst nu! Je hebt gelijk,  ik ga even wat foto’s showen!!

Maruti gimlet cat bregblogt.nl
Ik zei het toch: aaibare schoentjes!

Maruti gimlet cat closeup bregblogt.nl
Ik voel me echt onwijs fijn in deze outfit. De broek is casual, maar tegelijkertijd heel netjes en op tig manieren te combineren.
maruti gimlet cat zwarte pantalon bregblogt.nl

Met dansend haar om het feest compleet te maken. Kijk dan hoe mooi dat broekje zit!
outfit maruti gimlet cat zwarte broek bregblogt.nl

Hoe outfitshoots er eigenlijk aan toe gaan hier:

outfit Maruti zwarte broek bregblogt.nl
Hé zit daar nou een pluisje? 😉

De broek is van het merk Cherry Koko, de top van H&M en de schoenen dus van Maruti. De fotograaf en figurant zijn privébezit…
Check hier de webshop van Yv-Ke: www.yv-ke.nl

Wat zijn jouw lievelingsschoenen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Haha, jij weet ook van elke blog een verhaal te maken. Zo leuk! En de outfit is geweldig! Super dat je de schoenen uiteindelijk toch hebt weten te bemachtigen. Ik kocht laatst zo’n type broek bij Mango en ben er ook zo verliefd op. Ik wil ‘m het liefst elke dag wel aan!

  2. Verliefd op jouw schoenen, ik vind dat zo’n leuk merk! Toevallig net mijn eerste sandalen van Murati binnen gekregen! Yay!

  3. Yeah ik hou van panterprint! Je ziet er iig weer top uit ? Love deze broekjes trouwens, ik heb er 3 van Vero Moda en wil er nog 10 ?

  4. Ik heb die marutis ook al weer twee jaar maar draag ze eigenlijk nooit:) ze zitten we super lekker dat dan weer wel haha

  5. Als iemand tegen Birkenstocks in Jezusmodel draagt heb ik geen recht van spreken, maar deze schoenen vind ik niet zo mooi. Maar super dat je er zo blij mee bent!

    En ze staan je wel goed.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.