Hoi lieve mensen! Hoe gaat het? Zomervakantie? Op vakantie? Of net als ik gewoon werken? Ik vond het wel weer gezellig om even bij te kletsen over het reilen en zeilen in huize Breg Blogt. Hoe gaat het met mijn digitale dieet? Gaan wij nog op vakantie?

Digitaal dieet

Mijn digitale dieet heeft wel degelijk effect gehad. Ik denk nu tien keer na voor ik Facebook of Instagram bezoek. Zo rigoureus als ik begon is het niet meer, maar de bewustwording is goed ingedaald en geeft heel veel rust. Ik hoef niet meer zo nodig alles te delen en als ik bijvoorbeeld foto’s van Laurens maak doe ik dat met de achterliggende gedachte om het vast te willen leggen voor later, in plaats van ‘Oh dit is leuk voor op Instagram!’ Tof om te lezen hoe anderen ermee omgaan, ik heb al van meerdere mensen gehoord dat mijn blog met de vraag ‘Voor wie doe jij het eigenlijk?’ een inspiratie voor ze was. Bijzonder vind ik dat!

Visionboard bregblogt.nl(1)
Ik werp regelmatig een blik op mijn vision board, dat helpt!

Ik lees nu ook nog meer dan voorheen en ben dan ook bezig in boek 32 van dit jaar. Ik vind het heerlijk om ‘s avonds in de tuin te lezen, lekker vroeg in bed te kruipen met een boek of als Laurens ‘s middags slaapt even weg te dromen bij een roman. (Je kunt deze week trouwens een hele fijne roman winnen!)

4 maanden

Deze week is het alweer vier maanden geleden sinds we afscheid namen van mijn lieve papa. Ik vind het nog altijd zo onwerkelijk! Soms overvalt het me midden op de dag, als ik ineens terugdenk aan zijn uitvaart of aan de laatste dagen die we samen hebben doorgebracht. Het verdriet is niet meer zo allesoverheersend en snijdend als de eerste dagen, maar het is nog minstens even groot. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk, gelukkig maar, want zo is hij nog bij me voor mijn gevoel. Vrolijke herinneringen, verdrietige herinneringen en boosheid om het gemis wisselen elkaar af. Helaas krijgen we hem daar niet meer mee terug en dat vind ik nog steeds mega-stom. We gaan in september met het hele gezin gezellig een weekend naar de Efteling, ik kijk er naar uit om samen met mama, mijn broers en schoonzusjes en alle kids een mooi weekend vol nieuwe herinneringen te beleven.

bureautje bloomon bregblogt.nl

Minivakantie

Zoals je wellicht weet ben ik altijd wel te porren voor een minivakantie. Of het nu 24 uur in Zeeland is of 5 dagen naar Italië, ik draai mijn hand er niet voor om! Dit keer gaan we spontaan 2 nachtjes kamperen in de Ardennen. We hebben wat leuke campings uitgezocht, waar genoeg te doen is voor Laurens. Samen met vriendin Rachelle gaan we even genieten van zon, biertjes en gezelligheid. Grote kans dat jullie binnenkort een nieuwe Oh Happy Day kunnen verwachten!

Schoonheidsspecialiste

‘Ik moet toch echt weer eens naar de schoonheidsspecialiste’ zei ik onlangs tegen de roodharige hunk. Maar, zoals bij mij past, gaan daar tijden overheen voor ik het ook daadwerkelijk doe. Het berichtje van Monique van Cosmetique Pura kwam dan ook precies op het goede moment. Ze nodigde mij uit om een behandeling in haar salon te ontvangen. Daar zei ik uiteraard geen nee tegen en gisteravond nestelde ik mij in de (verwarmde!!) stoel. Na twee uur liep ik helemaal relaxed naar buiten. Binnenkort zal ik uitgebreid verslag doen van deze behandeling, mijn ervaring en het eindresultaat!

Zomervakantie

Omdat we in mei al lekker naar Mallorca zijn geweest zit een ‘echte’ zomervakantie er niet meer in. Ons minitripje naar de Ardennen is al een fijn vooruitzicht en als het even meezit gaan we later deze zomer nog wel een keer met de tent op pad. Zo’n minivakantie is voor mij echt perfect, ik hoef mijn eigen bed niet te lang te missen en kan echt enorm genieten van een paar dagen buitenleven op de camping. Dus zolang het nog warm is, de nachten lekker zwoel zijn en we er zin in hebben, laden we de hele auto vol met onze kampeeruitrusting en trekken erop uit.

Ga jij nog op vakantie? En is een minitripje iets voor jou? Vertel het in de comments, ik ben benieuwd!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Ik vind je zo dapper, hoe je met het verlies omgaat, hoe je je digitale detox tot een succes brengt en gewoon…omdat je het bent!
    Die vakanties en die spa heb je dan ook meer dan verdiend. Een dikke kus voor jou ❤️

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.