Als je me vraagt wat mijn favoriete prints zijn voor kleding kan ik je in willekeurige volgorde een top 3 geven: Streepjes – luipaard – bloemen. Deze drie combineren ook nog eens heerlijk met elkaar, dus je snapt dat ik van alles wat in mijn kast heb. Denk aan mijn bloemenbroek of mijn luipaardbroek! Al struinende door Pinterest zocht ik inspiratie voor hoe ik mijn bloemenrok kan dragen. Ik kocht een tijdje geleden een prachtig exemplaar bij de Zara. Ik kwam zoveel moois tegen, dus ik besloot om wat fijne plaatjes met jullie te delen.

Laten we beginnen met mijn eigen rok. Ik heb nog geen uitgebreide shoot kunnen doen en het weer werkt deze week ook niet echt mee. Toch wilde ik jullie vast laten zien wat voor beauty het is! Let vooral niet op het prijskaartje, dit is gewoon een teken van mijn enthousiasme om de rok meteen aan te trekken! 😉

gebloemde rok zara floral skirt fashion inspiration bregblogt.nl

Dan over tot de inspiratie die ik op Pinterest vond. Dit is een mooie casual combi. De gebloemde midirok is gecombineerd met witte sneakers, een wit shirtje en een spijkerjasje.

Nog een keer een midirok gecombineerd met een wit shirtje. Dit keer geen sneakers, maar een paar mooie nudepumps eronder.

Haaaa, kijk! Alledrie mijn favoriete prints in één outfit: I love it!

Deze combi vind ik echt tof vanwege de verschillende stijlen door elkaar. Het shirtje is heel casual, de rok is chic en de schoenen maken het feest compleet! Zou ook mooi zijn met een paar witte sneakers eronder denk ik.

Deze rok is een stuk korter dan de vorige exemplaren. Ik vind hem geweldig gecombineerd met het overhemd en de sandaaltjes. Al zou ik zelf toch wat meer op mijn gemak zijn in een iets langer exemplaar…

https://nl.pinterest.com/pin/151785449921878928/

Ja ben ik weer met mijn liefde voor luipaard hoor… 😉 De mix van het stoere denimshirt en het vrouwelijke van de bloemenrok: top!

Donkerblauw is één van mijn favoriete kleuren en ik heb er dan ook genoeg van in mijn kast liggen. DEze rok is ook echt om op te vreten. Nou ja, figuurlijk dan hè…

https://nl.pinterest.com/pin/109282728436480594/

Oké, nog eentje met streepjes en bloemen dan, gewoon omdat ik het zo’n geweldige match vind!!

Over donkerblauw gesproken: ik dacht altijd dat blauw en zwart niet samen konden. Wat blijkt: het is een prima duo! Kijk maar hieronder, leuk ook met dat kanten detail in de top!

https://nl.pinterest.com/pin/525443481514973894/

Tot slot nog een outfit die prima naar kantoor kan. Zakelijk door het jasje en het overhemd en origineel en vrolijk door de rok!

Welke outfit zou jij zelf ook dragen? Of is een bloemenrok niks voor jou? Welk kledingstuk zal ik de volgende keer in de spotlight zetten? Laat het me weten in de comments! ♥

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Ik ben gek op bloemenprint en heb verschillende jurken en rokken in de kast. Toevallig heb ik voor mijn verjaardag een donkerblauw exemplaar gekregen met prachtigr print. Jouw rok is ook een plaatje!

    Ik zou het zelf klassieker combineren dus ben erg blij met jouw voorbeelden want daar was ik dus nooit opgekomen. Nu nog even witte sneakers en een spijkerjasje aanschaffen. 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.