Op de ochtend dat de Roodharige Hunk en ik zes jaar verkering hadden, verscheen hij aan mijn bed met een vaasje bloemen. Eigenlijk een wijnglas met zelfgeplukte madeliefjes uit de tuin, romanticus dat het is. Deze blommekes stonden symbool voor het ‘grote cadeau’: ik krijg de komende tijd elke maand een verse bos BLOOMON! Mocht je nou denken: Breg, wat typ je scheef? Lees dan vooral effe verder, dan vertel ik je er alles over!

Stylish verantwoord

Wanneer je op Instagram zit kan het je nauwelijks ontgaan zijn: de prachtige boeketten die op de meest stylish foto’s verschijnen. Ik deed zelf weleens een halfslachtige poging met een bossie anjers van de plaatselijke supermarkt, maar dat was het toch nét niet helemaal! Ik heb de laatste maanden vaker hardop mijn wens uitgesproken voor echt mooie bloemen in huis. Niet met de bedoeling dat de Hunk dit voor me zou kopen hoor, maar meer van ‘oh dat ga ik mezelf binnenkort echt eens cadeau doen!’ En toen was die lieverd me dus voor. Zoals u van ons gewend bent ging er wel eerst één en ander een beetje mis…

Breg en de verdwenen blommen

Op de eerstvolgende donderdagavond zouden de bloemen bezorgd worden. Ik hield het raam als een havik in de gaten en zat te stuiteren op de bank. Op een gegeven moment was het 22.o0 uur en waren er nog steeds geen bloemen. Shitterdeshit! Etienne belde met de (hele vriendelijke!) klantenservice en het onderzoek werd gestart. ‘Breg en de verdwenen blommen’ zou het best goed doen als Suske en Wiske special als je het mij vraagt!

De volgende dag kreeg ik een berichtje van Etienne. De blommen waren bezorgd op een niet bestaand adres. Huh? Navraag wees uit dat er op het adres dat in de buurt van het niet-bestaande-adres geen bloemen bezorgd waren. Even later weer een berichtje van de hunk: ‘Ze staan bij de buren!’

Nu zul je denken:’Hoezo heb je niet meteen bij de buren gecheckt?’ Nou, dat zal ik je uitleggen. 1. Er lag geen briefje in de bus, 2. ik had niemand bij de buren voor het huis zien stoppen. 3. Ik dacht dat er niemand thuis was bij de buren. Eén en al aannames, I know, maar op dat moment heel logisch allemaal. Ik appte de buurvrouw: ‘Zijn er bloemen bij jou bezorgd?’ ‘Ja, de bezorger zei dat ze voor mij waren!’

Eind goed, al goed

Inmiddels was het bloemenmysterie door Bloomon ook opgelost en mocht de buurvrouw haar bos houden. Hadden we meteen ons ‘Hoera! We zijn 5 jaar buren’ jubileum in stijl gevierd! Een week later werd ik alsnog verblijd met mijn eigen bossie Bloomon. En WAT ZIJN ZE MOOOOOOI!

Ik ging direct aan de slag met snijden en schikken volgens de supermakkelijke instructies. Mijn eigenwijsheid en schikkingskills zorgen voor een eigenwijs bossie. Ik ben er echt ZO blij mee! Een enorme explosie van kleur, geur en schoonheid. Ik ga heel goed voor deze nieuwe kindjes zorgen, zodat ze lekker lang in huis blijven stralen. Nu wil jij natuurlijk weten hoe ze er dan uitzien, dus ga er maar eens lekker voor zitten…..fotoooooooo’s!

Bloomon bos medium bregblogt.nl

bloomon bregblogt.nl bos medium

bloomon bregblogt.nl medium

bureautje bloomon bregblogt.nl

Deze bos is maat Medium, 65 cm hoog, en kost €21,95. Je kunt ook kiezen voor Small ( 45 cm hoog, €17,95) en Large (90 cm hoog, €28,95). De bossen zijn elke week anders en je kunt zelf kiezen hoe vaak je jouw bloemen ontvangt: wekelijks, tweewekelijks, maandelijks: het kan allemaal.

Wanneer je jouw eerste bos Bloomon bestelt via  deze link krijg je bij je eerste bestelling een gratis vaas cadeau! Voor elke bestelling via deze link krijgen wij een bossie Bloomon cadeau: iedereen blij dus!

(Dit is géén gesponsord artikel, ik ben oprecht groot fan van dit concept en de prachtige bloemen)

Kende jij Bloomon al? Wat zijn jouw lievelingsbloemen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Ja, ik kende dit wel, en vind het kleurrijke en vrolijke boeketten. Wat een superleuk cadeau ook trouwens. Daar heb je nog heel lang en elke maand plezier van.

  2. Wow, wat een mooie bloemen! Ik ken het concept en ben er ook fan van, maar nog steeds in dubio of ik het moet doen of niet. Ik hou zeker van bloemen in huis, dus daar ligt het niet aan!

  3. zo leuk! Ik heb het afgelopen half jaar iedere maand een mooie bos wilde bloemen van mijn lief gekregen van de lokale bloemist omdat ik zooooo graag een Bloomon abonnement wilde hebben. Heerlijk he, verse bloemen in huis!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.