Voor we naar Mallorca vertrokken legde ik zorgvuldig mijn kleding klaar. Dankzij de kunst van het combineren had ik niet zoveel kleding nodig als ik normaal mee nam op vakantie. Ik koos voor een paar luchtige shorts, wat tops, een lange broek (die de hele vakantie onaangeraakt in de kast lag) en een paar jurkjes. Tijdens een wandeling door de oude stad Alcúdia vond ik een mooi plekje om te poseren en zette ik de huisfotograaf aan het werk…

Het setje is simpel, luchtig en toch gekleed. De top is donkerblauw en de achterkant valt open met een kanten laagje eronder. Door de kapmouwtjes is het nét iets gekleder dan een mouwloze top en daardoor ook ideaal voor een zakelijke setting.

outfit Mallorca sandals short top bregblogt.nl

Het broekje voelt heel licht aan en daardoor is het ideaal met warm weer. Een beetje alsof je in je nakie loopt, maar toch kleren aan hebt 😉

outfit Mallorca short sandals top bregblogt.nl

De sandalen kocht ik vorig jaar na lang wikken en wegen in de sale. Ze waren vrij prijzig, maar hebben bewezen dat ze elke euro meer dan waard zijn. Ik heb een beetje lastige voeten en loop wat naar binnen. Deze schoentjes zijn heel stevig en daardoor kan ik ze met gemak een hele dag dragen zonder pijn aan mijn voeten te krijgen. En niet geheel onbelangrijk: ze zijn prachtig om te zien! ♥

outfit Mallorca short top sandals bregblogt.nl

Tot slot nog een close-up. Die hunk van mij maakt altijd een aantal bonusfoto’s, bij voorkeur van mijn vrouwelijke rondingen haha! Dan krijg ik de camera terug en zitten er allemaal dat soort close-ups bij. Of tig selfies van hemzelf. Dit keer was de close-up goed gelukt en is hij door de strenge controle heen om in een artikel te belanden. 😉

outfit mallorca close up short bregblogt.nl

 

Top van Lola Liza
Short van H&M
Sandalen van Unisa via Omoda
Melkflessen: privébezit

Wil je meer outfits zien?

 Breg draagt #1 | Breg draagt #2 | Breg draagt #3 | Breg draagt #4 | Breg draagt #5

Wat draag jij het liefste op een warme dag?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Ohhh het is zo fijn als het voelt alsof je naakt bent in de zomer, haha. Ik word helemaal gek van strakke kleren in de zomer. Ik vind je broekje echt heel mooi, ziet er geweldig uit. En wat een beeldschoon plekje zeg! Malou x

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.