Oh mensen, ik vertelde gisteren toch nog ammel romantisch dat ik ‘s avonds gezellig met mijn twee kerels uit eten zou gaan hè? Nou, nog geen paar uur later liet ik ze keihard in de steek voor een ander…

Terwijl ik ‘s ochtends op kantoor nietsvermoedend met een vers kopje thee achter mijn bureau schoof, kwam er een appje binnen van mijn vriendin Rachelle, u weet wel degene die me laatst nog meenam naar Parijs… Of er iemand zin had om mee te gaan naar Guus Meeuwis in Eindhoven. Mijn hart maakte een sprongetje, want ik hou van Guus. En ik wist dat mijn liefste lievelingsband Racoon ook acte de présence zou geven, waardoor mijn hart sneller ging kloppen. Ik schoof mijn telefoon aan de kant en zei tegen mezelf: ‘Je gaat al met je mannen eten en je kunt niet overal bij zijn, Breg’ De een na de ander in onze vriendengroep bedankte en bij mij bleef het kriebelen. Ik appte Etienne wat hij ervan vond als ik mee zou gaan. ‘Van mij mag je!’ luidde zijn antwoord. ‘Echt??’ was mijn reactie. Zijn ‘Uhm, ja? Zou ik pontificaal neen moeten zeggen?’ was duidelijk. De schat.

Ik scheurde tijdens de lunch even naar huis voor een wat meer ‘Guus – proof’ outfit. Ik bedoel, je laat niet elke dag je kerel in de steek voor een ander, toch? Nou ja, de kledingwissel was vooral met het oog op de beruchte bierdouches. 😉

Met de legendarische woorden ‘Ach, Parijs wordt op den duur ook saai’ zoefden we over de snelweg naar de Lichtstad. We dineerden romantisch bij culinair etablissement De Gouden Bogen en waren als twee stralende zonnetjes.

Stuiterend van enthousiasme en voorpret en intens dankbaar voor die geweldige man van me zat ik naast Rachelle. Je moet het maar allemaal goed vinden dat je meisje zich laat ontvoeren door haar vriendin. Al verdenk ik hem ervan dat hij die avondjes zonder mij helemaal geen straf vindt…?

Guus was geweldig, echt een groot feest. We zongen uit volle borsten mee We hebben tranen gelachen, onnozel gedaan en tenslotte tevreden…het licht uitgedaan…❤

Guus Meeuwis Racoon BregBlogt.nl

Deze avond was in alle opzichten een enorm en onvergetelijk cadeau. En die datenight? Die halen we vanavond alsnog in. ❤

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Heerlijk meis, dat je dit mocht doen en de kans hebt gepakt! Michiel zou overigens hetzelfde hebben gezegd. Zo heerlijk, zo’n fijne vent aan je zijde he? Alvast heeel veel plezier vanavond met je twee mannen. Dat gaat vast en zeker opnieuw genieten worden! X

  2. Oh wat fijn. Fijn zo’n flexibiliteit! En wat was het leuk bij Guus hè!

  3. Pingback: Mijn jaaroverzicht van 2017 - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.