Twee dagen per week werk ik op kantoor. Hoewel ik niet veel contact heb met klanten of bezoekers, wil ik er altijd netjes uitzien. Een beetje casual, maar toch ook gekleed. Dit weekend droeg ik een zomerse combi van een luchtige broek met een mouwloze top. Ik zag vervolgens een jasje in mijn kast hangen dat deze outfit perfect maakt voor kantoor et voilà: een nieuwe outfit was geboren! Vandaag show ik een casual chic kantooroutfit waarin ik me TOP voel!

Deze broek liet ik al eerder zien toen ik mijn zomerjas showde. Het is echt een super broek, met elastiek. Lekker luchtig in de zomer en door de print toch gekleed. Ik kocht hem ooit bij de H&M in de sale en toen belandde hij toch al gauw achterin mijn kast. Ik ben zo blij dat ik hem herontdekt heb! Leuk detail: een tijdje terug kreeg ik via Instagram een berichtje van iemand die dez♥elfde broek achterin de kast had geslingerd en nu weer helemaal geïnspireerd was om hem te gaan dragen!

bregblogt.nl outfit foto blauw jasje casual chic kantoor

Ik heb de broek gecombineerd met een zwart topje met watervalhals en korte mouw. Als je heeeeeel goed kijkt zie je er een klein, subtiel glittertje in zitten. Een heerlijk zacht topje dat ik bij Zeeman heb gekocht.

bregblogt.nl outfit luipaardbroek colbert zwarte top

Het jasje komt eveneens van H&M en zit heerlijk. Op de foto lijkt het joggingstof, maar dat is het niet. Het is echt als een blazer, alleen dan wel lekker zacht. En de kleur is gewoon geweldig!

outfit luipaardbroek colbert nike bregblogt.nl

Even een detailfoto. Het jasje is aan de binnenkant gevoerd en er zit een geinig printje in. You know me: printjes zijn favoriet sinds ik mijn kledingkast herontdekte!

bregblogt.nl luipaardbroek outfit casual chic kantoor

Onderaan de outfit vind je nog een paar Nike’s, die op hun beurt een casual touch geven aan het geheel. En zo heb je een outfit die heerlijk zit en toch netjes is voor op de werkvloer! ♥

Meer oufits | Breg draagt #1 | Breg draagt #2 | Breg draagt #3 | Breg draagt #4

Hoe vind je mijn outfit? Wat draag jij graag naar je werk?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Jeeh wat leuk weer. Dat kleurtje van de blazer vind ik vooral geweldig! Ik zit alleen op kantoor en klanten zien me niet dus ik ben meestal (te) casual gekleed haha..

  2. Je ziet er weer top uit, vooral het jasje vind ik helemaal leuk…die kleur fleurt je helemaal op 🙂

  3. Ik vind het ook altijd wel fijn om er netjes bij te lopen. Lukt niet altijd, maar is voor mij ook niet zo boeiend haha. Ik vind je outfit erg leuk!

  4. Pingback: Breg draagt #7: Maruti's en een fantastische zwarte broek - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.