HIEPERDEPIEP HOERA IN DE GLOOOOORRRIIIAAAAAAA!! Het allermooiste cadeautje is vandaag jarig. ‘Hoe oud word je dan Lau?’ ‘Drie jaar!’ Vervolgens steekt hij tien vingers op. ‘Dit is drie hè mama? Dat weet ik wat ik ben een grote jongen!’

Ik werd vanochtend wakker en was even de draad kwijt. Ik wist dat er iets bijzonders aan de hand was, maar wat? Werken? Vakantie? Ineens viel het kwartje. Het is feest! De dag waar de kroonprins al zo lang naar uit heeft gekeken is eindelijk aangebroken! Ik heb net lekker croissantjes en broodjes in de oven geschoven, voor een uitgebreid ontbijt op bed. Dat vond hij wel passen bij dit feest. Er ligt een enorm cadeau te wachten, waarvan ik zo benieuwd ben hoe hij erop reageert!Laurens drie jaar bregblogt.nl

Al weken zegt hij iedere keer als hij Playmobil ziet trots: ‘Dat is Playmobil mama! Dat staat op mijn lijstje voor als ik jarig ben hè?’ Hij krijgt van ons de boerderij en ik heb zo’n vaag vermoeden dat we daardoor de rest van de dag niet heel ver van die boerderij uit de buurt gaan komen. Helemaal prima, jarig zijn is al indrukwekkend genoeg, dus lekker bouwen en spelen lijkt me een uitstekende invulling van de dag.

Playmobil country boerderij Laurens bregblogt.nl

Dit weekend vieren we nog het grotemensen- en kinderenfeest. Met vriendjes, vriendinnetjes, ooms, tantes en natuurlijk opa en de oma’s! Het wordt waarschijnlijk een poolparty, gezien de tropische temperaturen waar we op getrakteerd worden.

Ik ga in gedachten even terug naar die warme 24 mei in 2014, toen ik op dit moment al zo’n 26 uur weeën achter de rug had en er vol optimisme heilig van overtuigd was dat ik voor de middag met mijn baby in bed zou zitten. Dat het hele feest nog zo’n 11 uur zou duren wist ik niet en dat was maar goed ook. Wat waren we blij en opgelucht toen we tegen de avond eindelijk dat warme, roze lijfje mochten knuffelen. Toen hij me aankeek met zijn donkerblauwe oogjes en we wisten dat het goed zat. Snik, sorry, even een doos tissues pakken. Ik dacht dat ik niet zo emotioneel meer was, maar bij zo’n trip down memory lane moet ik weer even slikken hoor!

kamer versierd laurens drie jaar bregblogt.nl

Ik hoor wat gemompel door de babyfoon, dus ik ga gauw verder met het verjaardagsontbijt! Uiteraard krijgen jullie later deze week nog een mooi verslag van alle festiviteiten. Tot die tijd wil ik nog een aantal ‘Laurens artikelen’ met jullie delen, die rondom zijn verjaardag weer extra speciaal voor me zijn!

Lieve mensen, ik wens jullie namens het feestcomité een stralende, gezellige dag! Laat je een felicitatie achter voor Laurens? Hier of op Facebook? Dan ga ik ze allemaal aan hem voorlezen!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Lang zal Laurens leven, lang zal Laurens leven in de gloriaaaaaaaaaa!! Van harte gefeliciteerd lieve Laurens en natuurlijk papa en mama ook met hun grote jongen. Want dat ben je nu echt wel hoor! Heel veel plezier vandaag en dit weekend 🙂

  2. Gefeliciteerd lieve Laurens! Ik hoop dat je hele leuke cadeautjes krijgt en al hebt gekregen en de lekkerste taart ooit. Geniet ervan kerel.

  3. Gefeliciteerd! Anna is volgende week jarig en we vieren het ook dit weekend. Hier ook allemaal sentiment deze dagen, snif… Fijne dagen!

  4. Hey lieve, jarige Laurens! Een hele dikke verjaardagskus van iemand die je helemaal niet kent, mama wel ? Vroeger heb ik met jouw mama een aantal leuke en ondeugende avonturen beleefd… Maar dat zijn verhalen voor als je nog iets groter bent, hihi.
    Een hele fijne verjaardag voor jou, met heeeeel veel cadeaus en heeeeel veel lekkers. 3 jaar is super cool! Liefs Romy

  5. Helemaal gemist. Maar alsnog Laurens meer dam van harte gefeliciteerd! Dat je maar groot en sterk mag worden en al je dromen uit mogen komen!

  6. Pingback: Cadeautips voor een jongen van 7 jaar - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.