Ik verwijderde een tijdje terug de H&M app van mijn telefoon, omdat ik dan niet meer zo vaak in de verleiding kwam om te shoppen. En dat werkte ook goed, Ik gedroeg me keurig. Tot ik vlak voor de vakantie ineens shopkriebels kreeg en ‘even’ op de mobiele website ging rondneuzen. Vervolgens viel ik als een blok voor een gebloemde broek die ik vandaag graag wil showen!

Dat ik niet vies ben van een paar printjes bij elkaar moge inmiddels wel duidelijk zijn. Deze broek had ik al eens in een soortgelijke print gezien, maar in de betreffende winkel kostte hij honderd euro. Dacht het effe niet hè! Ik zette de bloemenbroek uit mijn hoofd. Tot ik dus laatst bij de H&M aan het shoppen sloeg. Ineens was hij daar, een mooi broekje, mét geweldige print voor een TIENTJE! Ik bestelde twee maten, omdat het bij de Zweedse modevrinden nog weleens kan verschillen per model en merk. De broek kwam, ik paste en we waren onafscheidelijk. Hij zit heerlijk en ik voel me er top in! Toen ik ermee voor mijn kast ging staan om combinaties te maken, riep mijn rode jasje (ook wel bekend van deze outfitpost) mijn naam. En wat bleek, het is een match made in heaven. Breg op d’r best kunnen we wel stellen! Ik had in de stad ook nog witte gympies gescoord, die mijn outfit helemaal afmaakten. Vlak voor ik op pad ging met een vriendin duwde ik Etienne de camera in zijn handen en poseerde voor de inmiddels welbekende schutting. Kijkt u mee?

Breg Blogt outfitpost H&M broek rood jasje

rood jasje bloemenbroek bregblogt.nl

rood jasje bregblogt.nl bloemenbroek

Jasje: Sting (oude collectie)
Broek: H&M
Shirt: H&M
Sneakers: Van Haren

En, wat vind je d’r van? Yes or No? Zou jij een bloemenbroek dragen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Jaaaa ik hou van harembroeken! Daar woon ik het liefste in. Je ziet er weer fab uit meis ?

  2. Ja! Ik hou van bloemenprintjes. Maar het liefste toch een bloemenjurkje in de 90’s stijl van Laura Ashley. Dat kan je lekker stoer combineren zonder dat het te hard wordt en dat is jou met deze broek ook prima gelukt!

  3. Staat je heel cool! Als ik een bloemenbroek aantrek zie ik eruit als de bloemencorso dus dat doe ik maar niet. Hoop trouwens dat de vakantie met de hunk en beeb heerlijk is!

  4. Ooh ik vind ‘m leuk! En voor dat geld is het helemaal een topaankoop. Combineert inderdaad perfect met je rode jasje en witte gympies.

  5. met mijn dikke billen en bovenbenen zou ik geen bloemenbroek dragen, maakt meteen veel voller zo’n all over print. Als ik jouw figuurtje had wel, staat je leuk!

  6. Leuke broek! Bij mij zou ie niet zo leuk staan denk ik! Wel leuk bij jou!

  7. Ik vind bloemenprintjes altijd erg mooi. Dus ik zou ook gerust deze broek kunnen aanschaffen. Hij staat je leuk!

  8. Pingback: Shopping: mijn wishlist voor de winter - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.