De laatste keer dat ik een zomerjas kocht is alweer een tijdje geleden. Na de grondige inspectie en reorganisatie van mijn kledingkast, bleek dat ik nog wel een fijne jas kon gebruiken. Ik had een model in mijn hoofd, maar kwam uiteraard met iets totaal anders thuis. Kijk mee naar mooie Parijse plaatjes van mijn nieuwe jas!

De dag voor ik naar Parijs ging, shopte ik me een slag in de rondte. Ik zocht een zomerjas die qua kleur overal bij kan en waarin ik me echt top zou voelen. Er gingen heel wat jassen door mijn handen, maar geen enkele was goed genoeg. Tot ik in de Zara tegen een rek met trenchcoats aan liep.

De jassen hingen er in zwart, beige en groen. GROEN! Ik viel als een blok voor die laatste, de kleur was echt perfect. Ik trok de jas aan, die als gegoten zat, en wist: ‘Wij gaan samen mooie avonturen beleven!’ Wist ik veel dat ik de volgende dag ook echt in mijn nieuwe jas langs de Seine zou flaneren…

Parijs groene trenchcoat zara bregblogt.nl

Ik combineer de jas hier met een luipaardbroek van H&M (Nel Veerkamp…remember?), een gestreepte top van Sissy Boy en sneakers van Vagabond. Leuk detail: de jas is gevoerd met een donkerblauw ruitje, dat maakt hem nóg een stukje leuker en origineler!

outfit paris tour Eiffel bregblogt.nl

Op deze foto draag ik dezelfde broek en schoenen, alleen dan met een okergele sweater van New Look. Die gele kleur is echt top met het groen van de jas.

groene trenchcoat parijs zara

groene trenchcoat parijs bregblogt.nlWederom outfits waarin ik me TOP voel! Ik heb dat hele weekend geflaneerd of het de normaalste zaak van de wereld was. De geweldige foto’s zijn gemaakt door mijn vriendinnetje Rachelle. Het is wat, op citytrip met een blogger…

Wat vind je van mijn nieuwe jas? Heb jij dit jaar al een nieuwe zomerjas gescoord?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Wat een super leuke je zegt, staat je goed!!!
    Zelf draag ik het liefst het hele jaar door mijn (nep) leren jasje 🙂

  2. Even zonder dollen…. Iedereen heeft gewoon een Veerkampje nodig. Omarm en geef toe zeg maar. Ik vind je jas ook heel mooi, groen is altijd goed! Okergeel laat mij er ernstig ziek uit zien maar ik vind het wel een mooie kleur. Kortom, coole sets en staan je goed!

  3. Hier totaal nog niet bezig met zomerjassen enzo. Maar vind deze wel mega gaaf! Ennuh krijg de kriebels om ook “even” naar Parijs te gaan ❤️

  4. Ik maak zo lekker een grote bestelling bij H&M haha ik ben voor de zomer nog op zoek naar een spijkerjasje.
    Mooi trenchcoat hoor. Bij Zara hebben ze zulke mooie jasjes

  5. Pingback: Wat is de ideale tussenjas voor het voorjaar? * - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.