Over minder dan twee weken is het Moederdag. De één vindt het commerciële onzin, de ander pakt uit met toeters en bellen. Ik vind het een prachtige dag en laat me lekker in de watten leggen door Laurens en Etienne. Vandaag deel ik een leuke cadeautip én ik geef twee pakketten van Erica Kruiderijen weg!

Zelf vier ik Moederdag dit jaar onder de Spaanse zon! Uiteraard hoop ik wel op een ontbijtje op bed, verder ben ik al zielsgelukkig dat ik met mijn twee lieve mannen op vakantie kan en mag. Een moederhand is gauw gevuld zullen we maar zeggen! Toch heb ik mijn eerste Moederdagcadeau al in the pocket! Ik werd een tijdje geleden benaderd door Erica Kruiderijen, of ik weer een fijn pakketje van ze wilde ontvangen. Mais bien sûr! Afgelopen kerst hadden ze me ook al zo in de watten gelegd met heerlijke geurende producten, dus ik stond te popelen om het pakketje te ontvangen.

Moederdagpakket Erica bregblogt.nl

Dit keer ben ik verwend met één van de twee speciale Moederdagpakketten, die verkrijgbaar zijn in de varianten Roos en Lavendel. Mijn badkamer geurt al enige tijd naar roosjes en dat is zalig! In het pakket zit een douchegel en een zakje kruiden. De kruiden zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld thee, als garnering op een zomers gerecht of voor in je kledingkast als geurzakje. Een bijkomend voordeel is dat de producten van Erica 100% natuurlijk en dierproefvrij zijn.

Wil jij kans maken op één van deze twee pakketten in de variant Lavendel? Laat me dan op mijn Facebook[agina weten welke lieve moeder jij dit pakket gunt. Wie weet winnen jullie allebei een pakket!

Meedoen kan tot en met zaterdag 6 mei 2017. Op zondag 7 mei maak ik de winnaars bekend (houd dan dus mijn Facebookpagina in de gaten!) en op maandag 8 mei worden de pakketten verzonden. Delen van het bericht op social media is heel erg welkom, maar niet verplicht om kans te maken op de prijs.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.