Wat hebben we genoten van ons weekend in Zeeland. Het huisje was gezellig en comfortabel, het park was prachtig en we pikten ook nog eens de nodige zonnestralen mee! Ik heb alleen één vervelend souvenir mee naar huis genomen…

Vrijdagochtend besloot ik dat het wel handig was als ik eens begon met inpakken. Wat een verschil is reizen met een peuter ten opzichte van weekendjes weg met een baby zeg! Vroegâh namen we ongeveer onze halve inboedel mee, nu voldoen twee tassen met kleding, luiers en toiletspullen. Ik deed nog gauw boodschappen met Laurens, we laadden alles in de auto en het wachten was op Etienne. Vervolgens voltrok zich een -voor onze buurvrouw die lachend toekeek- vertrouwd schouwspel op straat. Elke keer als we dachten dat we alles hadden, riep Etienne of ik weer: ‘Oh wacht!’ en kon de net afgesloten voordeur weer open. Na dit trucje zo’n vijf keer herhaald te hebben konden we eindelijk gaan. Stiekem was de auto nog steeds tot de nok toe vol.

Ik voelde me goed, dus besloot om achter het stuur te kruipen. We doorkruisten België met een aaneenschakeling van oorzaakloze files en zo tuften we drie uur later ons geliefde Burgh-Haamstede binnen. Mama had ook al zo’n voorspoedige  (not) reis gehad, dus meer dan eten, bankhangen en een spelletje doen stond er niet op het program die avond. Laurens vond het ontzettend gezellig en genoot ervan om oma weer te zien.

Zaterdag begon een beetje bewolkt en we zagen ons bezoekje aan het strand in het water vallen. Tot tegen lunchtijd ineens de hemel openbrak en stralend blauwe lucht tevoorschijn piepte. Na een lekkere lunch reden we naar het strand van Westenschouwen. Laurens was zó intens gelukkig! Hij heeft zich een paar uur vermaakt met pootjebaden, zandkastelen bouwen en weer slopen en door het zand rollebollen. Wij vermaakten ons ondertussen met het delen van fijne herinneringen, genieten van de zon en de aanblik van onze blije kabouter.

Zeeland 2017 bregblogt.nl

In de avond gingen we uit eten, waarna we weer op de bank ploften om tot de late uurtjes te praten en wijntjes te drinken. We hebben herinneringen opgehaald met een lach en een traan. Papa werd ontzettend gemist door ons allemaal, maar in gedachten en in ons hart was hij erbij. <3 Je snapt dat we op zondag wel een tikkeltje gammel waren. De verkoudheid die op zaterdag bij mij de kop opstak liet zich niet dekselen door de zilte zeelucht, sterker nog, hij sloeg vol toe. Het weer zat ook niet echt mee, toch zijn we er weer lekker op pad gegaan. Eerst even buurten op de camping waar papa en mama altijd stonden, daarna nog een uurtje genieten van het strand aan de Brouwersdam. Daar ontpopte mijn mams zich tot een heuse vliegeraar terwijl wij door de sterke wind voorzien werden van een algehele lichaamsscrub.

Strand bregblogt.nl

We sloten de dag af met hapjes voor de tv en kropen allemaal vroeg ons bedje in. Aangezien de Roodharige Hunk maandagmiddag weer moest werken zouden we op tijd vertrekken. Eenmaal thuis was Laurens rijp voor een vroeg dutje en ondergetekende was vergelijkbaar met een natte dweil, dus ook ik ging horizontaal. We hebben genoten van dit weekend samen in onze geliefde omgeving, het was precies goed zo. <3

Heb jij een fijn weekend gehad?

 

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Een top weekend. Jammer dat het zo hard waaide zondag lekker met de cabrio op pad! Baken dat je zo verkouden bent ineens, die herinneringen ophalen blijft een mooi maar moeilijk iets. Maar heel waardevol❤

  2. Dat klinkt als een heerlijk weekend! En wat fijn dat jullie lekker veel tijd hadden om herinneringen op te halen 🙂

    Mijn man en ik hadden zaterdag date-night met cocktails dus ik denk dat onze zondagen vergelijkbaar waren 😉

  3. Fijn hè als je niet meer al die spullen hoeft mee te zeulen. Hier zit ik er weer middenin haha. Wat een heerlijk weekend, en leuke foto’s!

  4. O wat heerlijk zeg! Volgens mij heb ik al eens gemeld dat ik ook dol ben op Burgh-Haamstede. Volgende maand gaan we een weekje naar landal resort haamstede, lijkt op de foto’s hetzelfde te zijn als waar jullie zaten, of zit ik er naast? Klinkt als een mooi weekend ?

  5. Heerlijk, die stranden in Zeeland. Fijn dat jullie even er tussenuit zijn geweest met elkaar. Mooie foto’s! Alleen balen van die verkoudheid, beterschap! Hoop dat je je snel beter voelt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.