Tijd om weer eens een outfit met jullie te delen! Na mijn kledingkast check met Yolande Avé vind ik elke dag wel nieuwe combi’s in mijn kast. Sommige combinaties vind ik nog wel spannend, dus dan vraag ik feedback aan Yolande en de dames van onze besloten members only club. Toen ik een foto van deze outfit in de groep gooide waren de reacties echt overweldigend en heeeeel positief. Ik heb me de hele dag top gevoeld in die outfit. Grappig detail: Ik had een koortslip waar fillers van Dr. Schumacher bij verbleken en wilde eigenlijk geen foto’s maken. Toen zei Yolande: ‘Hoezo niet? Da’s toch gewoon echt, zoals je bent? Niet miepen en effe op de foto!’ Kijk mee naar een outfit met een simpel blauw jasje en jeans, die ik een verrassende twist heb gegeven!

Het donkerblauwe jasje van joggingstof is van Hema. Daaronder draag ik een baggy jeans van Bristol. Tot zover niet zo heel spannend. Ik zou dit normaal gesproken hebben gecombineerd met een wit of gestreept shirtje en een paar blauwe sneakers. Lekker veilig in dezelfde kleuren blijven. Ik pakte het jasje uit de kast en hield het bij verschillende tops. Deze khakigroene top was onderdeel van mijn kerstoutfit afgelopen jaar. Dit was een goede combi! Nu nog schoenen erbij. Ik neigde weer naar de veilige blauwe sneakers, tot mijn oog viel op mijn favoriete laarsjes. (Er schuilt een beetje Nel Veerkamp in me) Ik trok alles aan en was onwijs blij met het resultaat!

outfit jeans blauw jasje prints bregblogt.nl luipaard laarzen

Prints combineren is zo ontzettend leuk om te doen. Door kledingstukken daadwerkelijk bij elkaar te houden zie je dat veel meer combi’s mogelijk zijn dan je vooraf ooit had kunnen bedenken. In het artikel over de kledingkast-check leg ik uit hoe je handig kunt combineren en wat ik heb geleerd.

Deze outfit is nu één van mijn favorieten. Ik voel me er echt een hele goede versie van mezelf in en merk dat ik dat dan ook uitstraal.

Wat vind je van deze combi? Draag jij ook weleens verschillende prints bij elkaar?

outfit jeans blauw jasje prints bregblogt.nl front

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Staat je inderdaad super leuk! Ik zelf heb eigenlijk amper prints haha vooral effen heb ik. Dus dan is combineren moeilijk ?

  2. Staat je fantastisch! Ik zou die combi ook gewaagd vinden maar als ik het je aan zie hebben kan het prima! Ik ben ook zo’n op safe speler als het om combineren gaat ?

  3. Staat je goed! Ik ben zelf niet zo van de prints en draag geloof ik altijd maar 2 kleuren. Moet toch ook eens leren om uit mijn comfortzone te stappen…

  4. Staat je echt mooi! Zoveel leuker dan een gestreept shirtje! Echt prachtig dit!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.