In aanloop naar mijn kledingkastcheck met Yolande Avé, kreeg ik de opdracht om een Pinterestbord aan te maken. Op dat bord kon ik naar hartenlust outfits pinnen waar mijn hartje sneller van ging kloppen. Ik pinde er lustig op los en droomde weg bij de gave combi’s en outfits. Ik was er heilig van overtuigd dat ik voor die stijl enorm moest gaan shoppen. Tijdens het doorlopen van mijn kledingkast bleek dat wel mee te vallen. Vandaag laat ik je zien wat mijn stijl is aan de hand van Pinterestplaatjes, volgende week vertel ik uitgebreid over de kledingkastcheck.  Oh ja! Op het einde heb ik ook nog een vraag aan jullie!

Ik wil dit pak! Echt, zo ontzettend gaaf, met een paar witte sneakers eronder. Casual met een t-shirtje, meer zakelijk met een mooie top en enkellaarsjes.

Dit is een lekkere comfy outfit, maar toch gekleed. Ik heb zo’n lang grijs vest en daar kan ik echt helemaal in wegkruipen…

Little black dress: niet voor niets al jarenlang een klassieker, een basisstuk, misschien zelfs een must have! Ik heb twee mooie exemplaren met een klokkende rok, maar eentje zoals op deze foto, een wat rechter en klassieker model staat nog op mijn wishlist!

Ik heb een legergroen jasje, ik heb streepjes en kijk nou hoe gaaf die samen zijn! Allstars heb ik niet en die hoef ik ook niet, heb ze een aantal keer gehad en op de één of andere manier zijn ze niet voor mijn voeten gemaakt….

Nog meer streepjes! Ook weer zo’n klassieker en één van mijn favorieten. Je kunt ze met zó ontzettend veel combineren en ook gewoon als simpel shirtje heeft het net iets meer dan een effen shirt.

Ik vind zulke broeken zó gaaf! Ook dit kun je weer op verschillende manieren dragen: casual met een shirtje en gympen, gekleed met een jasje, mooie top en hakken.

Ik heb een rood jasje, precies in deze kleur. Tot deze week hing het maar te hangen. Deze foto gaf me al wat inspiratie, maar wat ik er nog meer mee kan maakte me enorm blij! Ik show het binnenkort…

De combi zwarte skinny met lichte gympen vind ik heel tof, zeker als het weer iets warmer wordt.

Dit vind ik een te gekke combi! Ik heb dezelfde sneakers en een soortgelijke broek. Nou ja, het is een legging. Dus daar moet dan iets langs over, want een legging is geen broek… 😉 Ook hier heb ik weer nieuwe inspiratie mee op gedaan en die outfit show ik ook gauw!

Tot slot: de tule rok! Die hebben jullie al kunnen zien in mijn artikel over de kerst afgelopen jaar. En daarna belandde hij weer in de kast. Ik wist ook hierbij niet zo goed wat ik er mee moest. Gelukkig kwam het goed en je raadt het al: to be continued…

Mijn hele moodboard vind je hier: https://nl.pinterest.com/BregBlogt/new-fashion-style/

En dan nu de vraag: Zou je het leuk vinden om vanaf nu regelmatig outfitposts zien op Breg Blogt?  Laat het me weten in de comments of op Facebook!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Ja, dat zou heel leuk zijn. Sommige pins komen wel overeen met mijn smaak. Doen dus! Anyway, ik heb een vraag, want hoe is het jou gelukt om die pins in het artikel te krijgen? Dat is me na uren prutsen nog nooit gelukt. Maar misschien is er tegenwoordig een handig foefje…

  2. Leuke stijl! Kan ik me ook aardig in vinden, al moet op bekennen dat ik mezelf aardig verwaarloosd heb op kledinggebied. Misschien toch maar vaker gaan shoppen. Dus ik zeg ‘ja!’ op meer outfit-artikelen!

  3. Volgens mij komt onze kledingsmaak redelijk overeen. Leuk om te zien! En JA, outfitposts zijn altijd een goed idee!

  4. Het lijkt me heel gaaf, alleen de Pinterest foto’s zorgden al voor inspiratie. Dus kom maar door met de posts 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.