Met een kriebel in mijn buik word ik wakker. Vandaag is een spannende dag!

Over een uurtje haal ik Yolande op van her station. Dan gaan we aan de slag met het stilleven dat je hierboven op de foto ziet. De chaos die ook wel mijn kledingkast heet.

Als de aankomende kledingkastcheck (lees hier hoe ik ertoe kwam) ter sprake kwam, leverde dat verbaasde reacties op uit mijn omgeving. ‘Jij ziet er toch altijd hartstikke leuk uit?’ zei mijn moeder. Blij met dit compliment legde ik uit hoeveel moeite het me soms kost om er leuk uit te zien. Ik gun mezelf dit cadeau, zodat ik elke dag als de beste versie van mijzelf de deur uit kan. Of op de bank kan zitten, want ik moet wel trouw blijven aan mijn favoriete bezigheden. 😉

Ik duik nog even gauw in bad, terwijl ik me probeer voor te stellen hoe vandaag zal gaan. Mijn beeld is volledig blanco. Ik laat het over me heen komen en spring vol energie in dit nieuwe avontuur.

Wil je meer weten over Yolande en wat voor leuks wij al samen hebben gedaan? Check dan eens deze artikelen:

What tot wear…naar een boho chic bruiloft? 

Hoedjesdag!

Help! Ik heb niks om aan te trekken! 

To be continued…..

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Ik ben erg benieuwd! Heel herkenbaar dat je soms niet weet wat je nou moet aantrekken om er leuk uit te zien!

  2. Huiselijk genoegen Antwoord

    Leuk kadootje voor jezelf zeg!

    Ik ben vrij zeker van mijn (minimalistische) kledingkast, maar buiten de vaste kaders iets vinden vind ik lastig. Dus ik begrijp helemaal dat je iemand mee laat kijken naar je kledingkast.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.