Een tijdje geleden maakte ik een lijstje met trips die ik in 2017 wil maken. Italië, de Antillen, Zeeland, allemaal stonden ze erop.  Nu de zon haar dappere best doet om de dagen weer te kleuren en op te warmen, begint het te kriebelen om ook daadwerkelijk lekker op reis te gaan. Alleen zal de bestemming toch niet één van deze drie worden….

We hebben samen twee weken vakantie in mei. Vóór de drukte van het hoogseizoen en we zijn op tijd weer terug om de derde verjaardag (OMG ik ga even huilen in een hoekje) van Laurens te vieren. Staan we meteen met een lekker kleurtje op de feestfoto’s!

Nu is de grote vraag: waar gaat de reis naartoe? Nou, ik zal je zeggen: we hebben nog geen idee! Hoewel de Antillen en Italië heel verleidelijk klinken, kiezen we toch voor een vliegreis naar het zuidwesten van Europa. Italië blijft op de lijst staan voor dit najaar, de Antillen hoop ik nog een keer te bezoeken tijdens onze honeymoon. 😉 Aangezien we ‘t behoorlijk lastig en tijdrovend vind om een goede bestemming te zoeken en te vinden, hebben we gekozen voor een makkelijke en luxe optie. Net als voor onze eerste gezinsvakantie in januari 2015 hebben we de hulp ingeroepen van Travel Counselor Vivianne. Zij gaat aan de hand van onze wensen op zoek naar het perfecte plekje om even tot rust te komen.

We hebben een wensenlijstje doorgegeven, dat ik zelf nog best bescheiden vind. We willen zon, lekker eten en iets om af en toe in te spetteren. Beetje wandelen in de omgeving en verder vooral even bijtanken. Ik ben ontzettend benieuwd welke bestemming er uiteindelijk uitrolt! Onze voorkeur gaat uit naar Spanje of Portugal. Het is nu nog een grote verrassing en dat heeft ook wel wat! Ja, dat lees je goed, deze controlfreak geeft de touwtjes uit handen en dat voelt nog goed ook! Ik vind het wel fijn om niet uren achter de laptop te hoeven zitten. Dat je dan eindelijk een te gekke reis hebt gevonden en blijkt dat je alleen van Schiphol kunt vliegen om 3.00 ‘s nachts. Of dat je nét achter het net vist bij een mooi hotel. Overigens is het niet veel duurder dan wanneer je boekt bij een reisbureau of online, wij betalen bovenop de reissom €20,- voor de service die Vivianne biedt.

Dan ga ik nu weer even verder dagdromen over ruisende palmbomen, een warm zonnetje en een zalige mojito in mijn hand….

Waar gaan jullie dit jaar op vakantie? 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Oh lekker!! Portugal wil ik ook nog eens heen maar Spanje heeft mijn hart! Wij gaan dit jaar niet ben ik bang. Baby wordt in juni geboren als t goed is (of mei haha) en juist in die periode gaan we normaal gesproken. Dan maar doorsparen voor volgend jaar!

  2. Wij blijven eigenlijk altijd thuis. Maar ik herken wel de voorpret van het denken over een bestemming. Maar zelf houd ik het daar dan bij : )

    Ik heb daarna enorm veel pret door niet te gaan.

  3. Wow, dat je dat aandurft! Ik zou het plannen van een vakantie echt niet uit handen durven geven.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.